Jak nie jak tak Ostatnio w weekend grałem przy flaszeczke ze znajomym. Ale już nie mam tak jak kiedyś że siedziałem w domu po nocach, teraz lubie sobie czasem usiąść w pare osób i zagrać coś na LANie, tudzież jak nas mało to wbijamy na serwer jakiś
Odkąd pamiętam mam to zainstalowane, czasem pogram ale chwile tylko bo zaraz nudzi jak nie ma kogoś znajomego
EDIT: Ah te czasy za łebka jak to się z kumplami z placu w sieci lokalnej prało ile wlezie. Teksty przez mikro typu: -Radzior net -kofer mi Haha kogoś fater grał z nami, podawał się za jakaś laske co jeździ na wózku i z domu nie wychodzi dla tego jej nigdy nie widzieliśny (sieć jakoś w 6-ściu blokach) potem to się jakoś wydało
No to jak coś, to ja grywam na CS-Śrutownia - 79.133.216.93:27015, ewentualnie jak mnie wyrzucają za pingi (kijowy net mam :/) to włażę na Lajtowników - 193.33.176.114:27015. Także zapraszam jak coś ksywka taka jak na Coltmanii
#Kisiello - hehe, ja w sumie zrezygnowałem z Lajtownikow, bo poziom wysoki tam jest . Raczej gram na tej Śrutowni - 79.133.216.93:27015 bardzo fajny serwer, już mam tam 600 zabitych w ranku jestem na 70-80 miejscu z 3000 osób, także tam potrenuj. Wszędzie są cziterzy, pytałem, to mówią, że nawet na steamie są oszuści, ale co zrobić, ważne, żeby admini byli