jasne że ci NIE zagwarantuję . musiałbym być szaleńcem żeby dawać dożywotnią gwarancję na używane fanty które mają kilkanaście latdzordz napisał(a):Ludinho, jak mi powiedzmy "zagwarantujesz"' że któraś z Twoich sprężarek przetrwa trudy długich letnich tras i będzie dobrze chłodzić, to biorę w "ciemno" jedną z Twoich sprężarek i gwarantuję Ci, że dobrze zapłacę, mam tylko jeden warunek, sprężarka ma być nie zużyta i działająca!
pzdr

na allegro pełno zaufanych i ceny już od 50złdzordz napisał(a):Muszę właśnie tylko trafić na sprzęt od kogoś "zaufanego" bo inaczej loteria na maksa i jeśli będzie mina to leże z kasą bo wtedy lepiej by było od razu zregenerować...

Dylan napisał(a):Jak cos to bierz używane graty o ile działały do końca. Zabawa w regeneracje itd. Koszta są duże i chyba nie warte tego i wartości samochodu. Tak jak Ludinho1 wspomiał nie było jakiś wiekszych problemów z klimą w CJ0 ja na ten przykład nie miałem problemu przez 8 lat tylko servis napełnianie, odgrzybianie, ozonowanie. I teraz na wiosne po dwóch latach użytkowania mierzyłem schładzanie w kratce nawiewu ma 11 stopni także wynik taki dopuszczalny.

Powrót do CJ0-CJ1A-CJ2A-CJ4A - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości