Zgodnie z ustaleniami na 60 spocie wyjazd ze Środy Wielkopolskiej o godzinie 9:00 ze stacji Orlenbez czekania, jak się ktoś spóźni to będzie ewentualnie nas gonił.
to samo wklejam w pierwszy post, żeby nie było trzeba szukać
Nie wiem jak się wyrobię, Chciałbym w ostrowie wielkopolskim albo juz za ostrowem ale to będę dzwonił, do Gero i Danielo mam numer więc jakoś się skontaktuje. Wy wy ruszacie o 9 to myślę że jak o 11 wyruszę to was gdzieś dogonię.
Ja tez dziekuje za droge powrotna. Dzieki temu ze jechalem na koncu to specjalnie mi sie nie nudzilo Kolejna kolumna bedzie bardziej dopacowana czyli 1.3 na poczatku. A FTO nastepnym razem mam nadzieje bedzie mialo CB to bedzie wiedziec ze stajemy
A my przez pół godziny się zastanawialiśmy co nam takie dziwne odgłosy wydaje w samochodzie...Danielo chciał colta rozbierać, bo myślał że ma gryzonia co mu blachę wpierdziela... A tu naleśniki zaczęły nam żyć własnym życiem i ze słoika wychodzić... Stad ten postój a jak widać temperatura zaszkodziła nie tylko jedzeniu...
GERO I SCHIZO ! Oficjalnie daję wam po Banie, czyli jest Was dwóch, a więc ode mnie macie Ban*Ban'a ! Za to że szukali wszyscy myjni w Kaletach a ja widze że jestescie jak idealnie wysokocisnieniowy karcher !!! WaRiAtY <3
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993