Zapraszamy na 49 spot Coiltmanii. Data to 20 lipca. Myślę że godzina 17 będzie w miarę rozsądna. W ramach atrakcji będę dowiadywał się jakie są ceny i godziny otwarcia parku linowego w Kobylnicy, więc chętni na spota będą zarazem chętnymi na park linowy Jakaś lista chętnych nie zawadzi:
Z racji na godziny otwarcia spot trzeba by było przesunąć na powiedzmy: 15:30. Tutaj nieco więcej szczegółów dla zainteresowanych. http://www.cascaderpark.pl/
Nie chciałem rezerwować miejsc, bo z nimi może być różnie, może czasem wyjść że zamiast 10 przyjadą 3 osoby i jak bym wtedy wyglądał... Tak czy inaczej, osoby z Poznania lub okolic mogą zebrać się na parkingu pod Nor-auto o 15:30 i wspólnie dojechać do Kobylnicy, lub samemu udać się na miejsce docelowe. Myślę, że można poczekać do 16:30 i wtedy zacząć przejście po trasie linowej. Adresu nie podaję, można go bez problemu znaleźć w linku powyżej. Poza tym bardzo łatwo tam trafić.
Aquarius napisał(a):No to ja z takim pytaniem: Dlaczego nie przyjechaliście do Kobylnicy do parku linowego?
Otóż Ciebie odpowiadam: 1/ z moich wiadomości wynika, że miejscem spotkania miał być parking przy Norauto, a potem ewentualne fruuu do Kobylnicy 2/ ani ja, ani Rafał nie mieliśmy pojęcia gdzie ten park linowy jest, poza tym po cholerę mieliśmy we dwójkę+Baba stawać się pokarmem komarów 3/ Rafałowa - też posiadaczka Colta znudzona naszym kłapaniem dziobami zaliczała pokolei inne atrakcje z tym fyrtlem związane. M.innymi jakieś łosie tresowały jakiegoś usportowionego Francuza 4/ analizując sytuację wyszło nam na to, że organizator + inni zadeklarowani znaleźli sobie inne zainteresowanie na sobotnie popołudnie, albo po prostu ochładzali prażące się na słońcu osobiste Baby. 5/ nie ma tego złego, co na dobre by nie wyszło, bo doszliśmy do porozumienia, że Japsy w Colcie VII totalnie spieprzyli już i tak spartańskie wnętrze Colta VI i nadal nie zasadzają plastiku na nastopnicę dla lewej giry. I to b y było na tyle w temacie sprawozdania z lipcowego półspota. Pozdruuuffka