Wielkimi krokami zbliża się kolejny spot a zarazem koniec miesiąca, pora otworzyć nowy temat i zacząć ustalać najodpowiedniejszą datę. Mowa oczywiście o miesiącu lutym: 2: 3:
ja jeśli odbiorę auto (a tak ma być) to będę chciał się wstawić co do terminu to jestem elastyczny, więc czekam tylko na informacje jak już zostanie ustalone kiedy, o której i gdzie.
09.02.2013 (Sobota): Aquarius, Wizer, Schizo(?), GERO, SHVAYA, el Banano 10.02.2013 (Niedziela): Aquarius, Wizer, Schizo(?), GERO, el Banano
16.02.2013 (Sobota): Aquarius, Wizer, Schizo(?), GERO (po 17-tej), el Banano 17.02.2013 (Niedziela): Aquarius, Wizer, Schizo(?), GERO (do 19-tej), el Banano
23.02.2013 (Sobota): Aquarius, Schizo(?), GERO (do 19-tej), el Banano 24.02.2013 (Niedziela): Aquarius, Schizo(?), GERO, el Banano
jako że już mała aktualizacja to i ja dopisuje siebie z jednym tylko małym zastrzeżeniem: jak znajde robote i pojade w delegacje to mnie nie bedzie
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
Myślę, że na chwilę obecną już żadnych nowych chętnych nie przybędzie więc spotkajmy się 16.02.2013 o 17. Dopóki nie zacznie się robić cieplej i wiosennie nie potrafię zaoferować jakichś nowości w miejscówkach, więc jeżeli macie propozycje bardzo proszę. W razie braku propozycji może ostatnie piętro garażu C.H. Plaza lub Cinema City Kinepolis.