Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Spoty ‹ WIELKOPOLSKIE
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

35 POZNAŃSKI SPOT COLTMANIAKÓW

Zablokowany

Postprzez El Banano » 18 maja 2013, o 20:26

oto link do zdjęć, a jest ich sporo ;)
https://picasaweb.google.com/1161418068 ... onu2012BRC

i na dokładke jeszcze jeden :P
https://picasaweb.google.com/1127567428 ... onu2012BRC

oby więcej takich imprez... ;)
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball :D
El Banano
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 10
Auto: CJ1A
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez Schizo » 18 maja 2013, o 20:27

Faktycznie się tego nieźle uzbierało :)

Dzięki bardzo, chociaż tak mogłem sobie podejrzeć co tam było :)
TANIE gry: KLIKNIJ TUTAJ

Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

NIE UDZIELAM POMOCY NA PRIVIE.
Schizo
Administrator
Administrator

Dostał piw: 495
Auto: CZT/Grandis/Outlander 2
Województwo: Kujawsko-pomorskie

Postprzez bartje23 » 18 maja 2013, o 20:28

ludziska...nie ma co gdybać czy ktoś chce czy może i nie...zawsze znajdzie się jakaś wymówka...nie którzy mieli i może powody ale do wszystkich co się wykręcili a mogli czy chcieli ale sami nie są pewni...BAWMY SIĘ I LEPSZE TAK W GRONIE SYMPATYKÓW TAKICH SAMYCH CZTERECH KÓŁEK CO NASZE NIŻ KNAJPA CZY FARFOCLE CO NAJ DALEJ CO SIĘ ODWAŻAJĄ TO MONOPOL, POBLISKI DILER TOJOTY CZY MOŻE ŁAWKA OBOK! Lepiej chyba tak co nie?!? pozdrowionka ludziska...było świetnie;)

copuladlo napisał(a):Ja jestem zbyt aspołeczny, by pojawić się w miejscu, gdzie będzie taka zgraja osób i nikt znajomy...

myślisz ,że może ja kogoś znałem?!? hehehe naj lepsze ,że zaparkowałem koło 126p bo koło galantów moje autko czkawki dostaje ;) mimo ,że mitsu...w końcu poszedłem szukać swoich(mimo że nikogo nie znałem) ale wyszło świetnie :) i maluszka nie trzeba było w kilku przeparkowywać :D ale i koło swoich znalazło się miejsce na moje autko
bartje23

Dostał piw: 0

Postprzez wizer » 18 maja 2013, o 20:29

bartje23 napisał(a):
copuladlo napisał(a):Ja jestem zbyt aspołeczny, by pojawić się w miejscu, gdzie będzie taka zgraja osób i nikt znajomy...

myślisz ,że może ja kogoś znałem?!? hehehe naj lepsze ,że zaparkowałem koło 126p bo koło galantów moje autko czkawki dostaje ;) mimo ,że mitsu...w końcu poszedłem szukać swoich(mimo że nikogo nie znałem) ale wyszło świetnie :) i maluszka nie trzeba było w kilku przeparkowywać :D ale i koło swoich znalazło się miejsce na moje autko

copuladlo widzisz kolega bartje przyjechał poraz pierwszy i dodatkowo na taką duża imprezę zabrał całą swoją rodzinkę.. ;)
Nie ma czego się obawiać, my nie gryziemy.. My prowadzimy bardzo fajne spotkania klubowe, szkoda tylko że w małym i wąskim gronie..
Tak wiec copuladlo miło nam bedzie Ciebie gościć tak samo jak innych nowych co się boją spotkania na nastepnym spotkaniu które pewno zrobimy w maju... ;)
wizer
Organizator zlotu
Organizator zlotu

Dostał piw: 86
Auto: ASX

Postprzez bartje23 » 18 maja 2013, o 20:29

jak co do tego maja to ja jestem za :) na pewno przyjadę z rodzinką :) to taka miła odmiana na wypad rodzinny :) tym bardziej ,że z 1,5 rocznym synkiem nie ma za bardzo jak się wyrwać. A tu masz...miło połączyć swoją pasję i miło z rodzinką spędzić czas! Wszyscy razem...zabierajcie dziewczyny, żony i dzieciaki! Kobiety sobie pogaduszą o swoich sprawach a my o pierdołach i coltach ;) No chyba ,że to jedyny sposób aby od zmory odpocząć :D to nie nalegam :D
bartje23

Postprzez kopi » 18 maja 2013, o 20:30

ok, postaram się przełamać :)
kopi

Auto: służbowy Hyundai i10
Województwo: Nie dotyczy

Postprzez bartje23 » 18 maja 2013, o 20:30

ok...miło aczkolwiek martwi mnie to "postaram się" ;) bo ja tak zawsze mówię jak rodzice dzwonią i chcą abym przyjechał po pracy...też zawsze mówię postaram się przyjechać...a z reguły to taka furteczka do wykrętki ;) miłego wieczorku i do zobaczonka :) świetnie, że chociaż przyjmujesz to co inni mówią. bo większość po informacjach na forach milknie i znika. Zaje...wielki szacunek za odwagę i chęci ;) ale na koniec poszła wazelina :D miłego
bartje23

Postprzez Schizo » 18 maja 2013, o 20:31

Jak coś to proszę mi podrzucić na PW datę jakiegoś następnego spota, bo ostatnio mam bardzo mało czasu przez spory nadmiar pracy a fajnie będzie Was zobaczyć :P
TANIE gry: KLIKNIJ TUTAJ

Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

NIE UDZIELAM POMOCY NA PRIVIE.
Schizo
Administrator
Administrator

Dostał piw: 495
Auto: CZT/Grandis/Outlander 2
Województwo: Kujawsko-pomorskie

Postprzez gajor » 18 maja 2013, o 20:32

Miśka przywiozła mój kuper na tego spota kumulowanego; kolo Banan n as wprowadził, tylko że Miska się schowała przed obiektywami paparazzich <radocha>
faktycznie - trochę nas malusio było, bo poznałem tylko Banana i Wizera, który zamiast zaprezentować swoją czterokołową miłość z buta się pofatygował ;))) za długo9 nie posiedziałem, bo musiałem robić desant w kierunku Motywacji Do Życia, ale od strony organizatora tego otwarcia sezonu spodziewałem się jakiejś skumulowanej zajawki w temacie. Po drugie - to w ramach organizacji takiej impry przydało by się odizolować samochody uczestników od aut oglądaczy. całe szczęście, ze pogoda dopisała ;))) Pozdruuuffka
gajor

Dostał piw: 2
Auto: był Colt CZT, teraz Madzia mps

Postprzez bartje23 » 18 maja 2013, o 20:32

gajoru pozdrowionka dla motywacji...powiem Ci że to jest piękne...mój tato też 4lata temu znalazł w końcu sens i szczęście...3lata już po ślubie :) tego też wam życzę ;)
bartje23

Poprzednia strona

Zablokowany

Powrót do WIELKOPOLSKIE

Powrót do Strona główna forum