Z osób, które deklarowały przybycie nie było: 1. Cezar - a szkoda, bo mieliśmy obgadać kilka spraw 2. fred - deklarował, że będzie na 12 i może nie pasowała zmiana godziny, zapraszamy na następny 3. escada - wprawdzie nie deklarowała przybycia, ale zapraszaliśmy, więc szkoda, że nie było. Zapraszam na następny spot.
Rafal napisał(a):Z osób, które deklarowały przybycie nie było: 1. Cezar - a szkoda, bo mieliśmy obgadać kilka spraw
Myslalem ze przyjade, ale przeciagnelo sie te pie***lone szkolenie Evil or Very Mad" Rafal jak zarejestrujesz gti to moze ustawimy sie u Tomka w warsztacie i obgadamy te nasze sprawy?
Gratuluje wyniku i mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie nas jeszcze wiecej
Bo kurde uciekliście Hrm" Jakiś typ pod urania w srebrnym (mercedesie?) zajechał mi droge i nie wiedział co zrobić. Ja nie mogłem przez niego wyjechać. Wiecie kto to był? Zanim sie ruszył wy już daleko byliście. A później jeszcze na czerwonym czekałem Hrm" To było te osiedle ogrodzone? z bramą na pilota? Jak podjechałem to akurat sie już zamykała
No nic, może jak zarejestrujesz GTi'ka to sie jakoś ustawimy na upalanko Very Happy"