Co ja dziś widziałem... zielone CJ w Wojkowicach, które się tutaj już przewijało, czerwone CA też w Wojkowicach - wiecie o którym mówię i przepięknie zadbane C50, któremu zrobiłem nawet fotkę, ale mam z nią jakieś problemy;/ Aczkolwiek właściciel, który jak się okazało cały czas obserwował moje poczynania obiecał, że wpadnie.
Środa Sosnowiec: Czarne CA z białymi napisami MITSUBISHI na drzwiach, prawdopodobnie MissTwisted Jasno niebieskie CJ, ale nie zdążyłem zrobić zdj, bo zatrzymałem się na wąskiej uliczce, żeby tylko dać wizytówkę. ;P
Jakoś w tym tygodniu czarne CJ w Wojkowicach, wczoraj srebrne CJ w Czeladzi, dziś CJ w czarnym macie w Będzinie - wszystko na SBE, trzeba zacząć gonić i wizytówki dawać, bo tak się tego namnożyło
Podjedź i zobacz czy na rancie tylnej klapy nie ma takiej amatorsko lakierem zapackanej zaprawki w kształcie kciuka Albo czy po stronie kierowcy nie ma na drzwiach i tylnym blotniku dużej głębokiej lekko zamaskowanej rysy po gwoździu.
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Dzisiaj (okolica 17.30) fajną CJtkę spotkałem na parkingu Lidla w Świętochłowicach, wydech sportowy (ładne brzmienie),kolor szary i wydawało mi się że lekka wgniotka na klapie z tyłu, niestety nie miałem jak zrobić zdjęcia. Jakaś para, ciekawe czy są na coltmaniaku