W mojej rodzinie od poczatku zawsze bylo Mitsubishi rodzice posiadali lancera z 92 r w automacie, następnie space wagona z 2001 roku az do teraz, brat natomiast posiada ASXa. Ja ze względu na swoje gabaryty i niechęć do dużych ciężkich aut postanowiłam, że moim wybrankiem i pierwszą miłością będzie colt. Udało się i w lipcu kupiłam swój pierwszy samochód i jest nim colt cj0 z 2003 roku 1,3. Uwielbiam go. Wybacza każdy błąd jaki wykonam choć czasem strzela mi fochy i odpala za 3-4 razem. Mam z nim male problemy. Mimo iż byłam u mechanika nanadal mam wrażenie, że mały się męczy szczególnie przy biegu 3,4. Mogą być winne temu sondy lambda? Akumulator wymieniłam na nowy. Zapłon ustawiony przez mechanika a mimo tego nie chce czasami odaplic. Poprzednia właścicielka nie dbała o niego jak nalezy i chce doprowadzić chłopa do uzytku mechanicznego i wizualnego na 100%. Może macie albo znacie dobrego lakiernika nie za miliony monet który by się nim zajął oraz mechanika? Sama nie dam rady
No i jeszcze jedno gdzie zrobie renowacje felg oraz kupie opony ktore beda wielosezonowe ?
Z gory dziękuję jeśli ktoś się zainteresuje moim postem