1. Rozmiar L; Gregg; [M] - 1 szt. 2. Alien_exe 3. Rozmiar L; Matejka [M] - 1szt 4. wizer (L) 5.Mi Miguel [S] - najmniejsza !! 6. naja nivea M [K], Mauż L [M] i dla Colta koszulka w rozmiarze M z napisem WE 230EP [dla Colta koszulka... damska ] jak mniemam brezentów dla Coltów nie przewidziano - 3 szt.
Koszulki dopiero niedawno poszły do drukarni, powód prosty, urlop naszego grafika.. ale w drukarni też są kolejki, koszulki dojdą z pewnością tylko dajcie nam jeszcze trochę czasu. Nie jestem w stanie się dokładnie określić, ale mogę obiecać że będą. Za zwłokę bardzo Was przepraszam
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Dzięki za za wiadomość Moje pytanie absolutnie nie było wynikiem jakichś pretensji czy ponaglania (gdyby tak było to odebrane). Była to czysta, zżerająca mnie ciekawość Pozdrawiam!
Już są, 11 koszulek każda zapakowana w woreczku, dopiero odebrałem Przepraszam Was najmocniej że tyle to trwało, ale to drukarnia nas tak zwodziła.. najważniejsze że dotarły Jutro zajmę sie rozesłaniem do regionów. Naja, Ty dostaniesz z pewnością do siebie, bo masz trzy koszulki
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.