Dzięki za spota- fajnie było się z Wami zobaczyć, poznać nowych ludzi. No i nareszcie Coltem dotarliśmy na spot:-) Czujemy się bardzo pozytywnie doenergetyzowani (Colt także). Ogromny szacun dla Liby. Jest z kogo brać pozytywny przykład!
źle się dzieje, że ja znam połowę ludków na tych zdjęciach... Czas wziąć sie za siebie i wygenerować więcej czasu na spoty choć żeby nie ten wyjazd niezapowiedziany to bym do was dziś wpadł
No ja również dzięki za spota a szczególnie tym którzy mnie prowadzili ... Udało się wszystko ogarnąć poznać naprawde spoko ludzi.
Wracając troszke dobiłem km bo deczko zabłądziłem ale w końcu znalazłem tą właściwą droge. Dodatkowo prawie przez cała droge się męczyłem z szybą na maksa brudną, aż nie wytrzymałem i kupiłem w tesco płyn do spryskiwaczy
Super, że wpadłeś. Szacun za pokonanie tak dużej odległości, żeby tutaj z nami się złapać. Zdaje się też, że jesteś jednym z najmłodszych Coltmaniaków. Ja niestety chyba zacznę nowy tydzień od L4... rozłożyłem się na maksa.
I ja muszę podziękować za spota, było bardzo sympatycznie. Oby jak najszybciej do marca. Muszę nauczyć się zamykać drzwi w colcie na spotach, bo na całe gawędzenie przy stole zostawiłem go totalnie otwartego. :/
Takie ładne auta miło byłoby sfotografować na wiosnę przy ładnej pogodzie.
Ostatni post z dnia 10.02.2013, temat przeniesiony przez GERO.
Auto, podobnie jak kobieta, jest wizytówką prawdziwego mężczyzny, dlatego dbaj o nie najlepiej jak potrafisz...