Teraz tylko grzecznie należy poczekać na fotki które Terminus na strzelał, ciekawe kogo tym razem złapał z ciekawą miną

Teraz tylko grzecznie należy poczekać na fotki które Terminus na strzelał, ciekawe kogo tym razem złapał z ciekawą miną

TomekWawa napisał(a):Dzisiaj to nawet mnie nie ciesz godziny za kółkiem bo musiałem słuchać instruktora kiedy mogłem się poznać z wami ;(

Piwor napisał(a):Wiedziałem, że coś mi umknęło.

TomekWawa napisał(a):Ja się melduję na kolejny tego typu spot, takich wydarzeń się nie pomija.
Pozdrawiam i czekam na foto ;>

wiwi napisał(a):TomekWawa napisał(a):Ja się melduję na kolejny tego typu spot, takich wydarzeń się nie pomija.
Pozdrawiam i czekam na foto ;>
Tomek - ile razy napiszesz to samo, zmieniając tylko szyk w zdaniu i przecinki. Za chwilę zostaniesz największym spamerem na forum, a to nie jest pozytywna łatka.
Odnoszę wrażenie, że chcesz pobić jakiś nieistniejący rekord trzaskając największą ilość postów od zalogowania, a od tego faktu minęły chyba 24 godziny.
Radzę Ci uważaj, bo jesteś obserwowany i może się to skończyć ostrzeżeniem i to nie ode mnie.
Jeśli masz takie parcie na pisanie, to są od tego wątki typowo spamerskie i tam zapraszam.
TomekWawa napisał(a): Będę milczał jak grób. Jeszcze raz przepraszam. ...

wiwi napisał(a):Piwor napisał(a):Wiedziałem, że coś mi umknęło.
Wiedziałam, że ktoś jeszcze miał być oprócz Tomiego

maniac napisał(a):Coś te foty nie działają...A może to i lepiej?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość