ja dzisiaj nie przyjadę autem, bo jestem niesamowicie zajechany... ale będe czekał na was na miejscu zbiórki, jakby ktoś nie mógł trafić to dzwońcie do mnie 603634997
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Mniejsza o to, grunt, że "elektronik" wyłowiony Dzięki wszystkim za przedni spot, Schizowi za przytarganie mojego dupska no i Tobie tomchuck za silniczek krokowy, o którym niebawem wspomnę u siebie w wątku
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Coś mi się wydaje że był to jednorazowy wypad, bo nikomu nie będzie się chciało tak daleko jechać Jakby co to nast. razem oczywiście zjawie się czymś ze stajni tomchuck garage, a nie rowerem ST
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Trudno mi się wypowiadać, bo mój zadek został tam dowieziony, ale jak już będę miał swoje auto na chodzie to taki wyjazd nie stanowi dla mnie żadnego problemu i chętnie odwiedzę "trzy dęby" i "chatkę cyganów" ponownie
chyba trzeba zacząc uzgadniać termin następnego... bo podejrzewam że w okresie letnim będzie coraz ciężej dopasować tak żeby pasowało jak największej liczbie osób