No na to wychodzi że będa 2 majowe spoty... Hmm... A co do jutrzejszego spotu to pogoda nie zbyt ciekawie się zapowiada... Ale mam nadzieje że nie będzie padało;/;/;/
uuuuuuuuuuu to nie ciekawie Obrazek Sad" myślałem że na następnym spocie zobacze drugie GTi po lifcie Obrazek Hrm" Ale jest dosłownie skasowane czy do uratowania jeszcze ?? A Tobie sie nic nie stało ??
nic mi się nie stało ani kumplom bo we 4 jechaliśmy... zaraz wrzucę foty do crash musi ktoś zobaczyć czy nadaje się do dalszej jazdy bo jak podłożnica walnięta to... lipa
Dziękuje wszystkim przybyłym za udany spot. Frekwencja dopisała poniżej, 10 Coltów nie schodzimy ostatnio Obrazek Fotki będą później (a na prośbę DED'a i Marcinola zaległe filmiki wyślę mailem)
K4G3 przykre to co się stało z Twoim Colciakiem, ale GTI warto jest zreanimować. Szkoda, że przez to nie mogłeś się zjawić... Obrazek Sad"
no spocik fajny był a ja jak zawsze musiałem cos odwalic;p A w domu staruszek mnie opieprzył bo przez przypadek sie wygadałem z tym ze przypaliłem mu troche oponke na dojazdówce:) Aaa... I dzieki za urzyczenie kompresorka dojechałem bez żadnego problemu do domciu:)
Dzięki za spocik... chociaż krótko troszku... ale widzę, że sporo osób dojechało po naszym wyjeździe... mam nadzieję ze następnym razem uda nam się dłużej zabawić... Pozdrawiam
K4G3 - przykra sprawa z Colciakiem... dobrze że Wam nic się nie stało!