jak się umówimy na Bemowie tym co jest po drodze... to zanim się zjadą wszyscy i zrobimy zakupy to pewnie minie z godzinka więc może zdążysz dojechać Obrazek
Co do dzialki w Radzyminie to musimy sie wstrzymac. Tamka leci na imprezy juwenaliowe i z tego powodu nie jedziemy na dzialke. Mozemy sie spotkac pod ktoryms hipermarketem, a pozniej pojechac na polake gdzie zrobimy sobie ognisko. Polaka miescie sie w okolicy mc donalda przy trasie gdańskiej. Jadac od wawy przy mc donaldzie trzeba skrecic w praw w ulice papirusow, na koncu tej uliczki jes zajebiaszcza miejscowka na ognicho. Sorrki za zamieszanie z dzailka w radzyminie.
No to mam wiadomość dla niektórych miłą dla innych mniej (np. dla mnie...) że raczej nas nie będzie i taką opcję trzeba uznać za oficjalną... W szkole jestem do co najmniej 18,40 więc zanim dojadę do Was to pewnie będzie grubo po 19... Ale może się zajawię, chociaż na sekundkę, zobaczymy... Pozdrawiam
kurcze najlepiej by określić jeden termin spotów np przedostatnia czy ostatnia niedziela miesiąca czy sobota i wtedy każdy już dużo wcześniej by mógł sobie zaplanować tak czas by być
DED napisał(a):dobra niech administratorzy okresla jednoznacznie gdzi ei o ktorej się spotykamy w ta niedziele bo jeszcze d*pa z tego wyjdzie.. ;/
racja bo ekipa na spot topnieje... Obrazek Hrm" godzinę , miejsce i czy ognisko będzie.. bo nie wiem czy mam jeść przed [bo nie chce znów głodować Obrazek ] czy brać karkówkę Obrazek Very Happy"
ja tez mysle ze jeden staly weekend bylby dobrym rozwiazaniem, nie trzeba by cudowac z ankietami, wpisywaniem sie mniie pasuje tu a mnie tu a mnie tu po 21 etc... byloby ustalone ktory weekend miesiaca i kazdy by wiedzial miesiac wczesniej o nastepnym spocie;) moglby sie dostosowac a jak nie moglby byc to przyjechalby nastepnym razem... proponuje piewysz weekend kazdego miesiaca ( bo w sumie zlot ogolnopolski jakby nie patrzec tez wypada w pierwszy weekend miesiaca wiec zachowana by byla jaks tradycja;)