1.Łukaszwariat+Ewelina 2.Logger 3.Dabadee 4.Ded 5.Gero 6.KELiON 7.dominikks 8.fifka2002 9. Terminus 10. GrzesiekTNT & Smerfetka?? 11. Może A... Ale gdyby zostało jakieś miejsce, na razie tylko gdybam. Cierpliwy do bólu.... byłem kiedyś....
na Coltmanii jakoś od połowy 2009... Tęskni za Coltem od 2012...
Witam ponownie wszystkich zainteresowanych kuligiem!!! Dziś wraz z Loggerem i Ewelina wybraliśmy się rozpoznanie w terenie związane z Kuligiem. Musieliśmy się do tego przygotować,wczoraj do północy naprawialiśmy spowalniacze w Colciku, Logger to się dzisiaj zaangażował,że poświecił swoje ulubione spodnie które penkneli mu na du... <hahaha> (płakałem ze śmiechu) <hahaha> Ewelina zaliczyła upadek w śnieg a ja...A co wam będę gadał,nie o tym miał być post.No więc do rzeczy: Sprawa wygląda tak,Krasnobród jest bardzo przyjemnym miejscem godnym polecenia,dziś się dowiedzieliśmy że niestety głównie na lato... Domki są niestety przygotowane głownie na letnie wypady nie maja ogrzewania itd. Ale nie poddaliśmy się tak łatwo i pojechaliśmy szukaliśmy od skutku. Znaleźliśmy 2 domki prywatne 300 za dobę ale niestety można wynająć tylko na 3doby. Pokoje w pensjonacie "Staś" Tu jak wygląda oferta http://www.stas.com.pl/ bardzo fajny i przytulny pokoje od 2os do 4os ale niestety na nasz termin jest już zarezerwowany od 35pln za dobę od osoby Domki w OŚRODKU WYPOCZYNKOWYM "NATURA" Domki bardzo ładne stylowe termin jest jeszcze wolny,dlatego "Natura" zastała naszym faworytem,ze względu na cenę i wolne miejsca.Zapraszam na wirtualny spacer w celu obejrzenia domków http://www.natura.go3.pl/ -->domki 8os-240pln za dobę<-- Lub pokoje 2os 100pln (np dla spóźnialskich) Cena Kuligu to 100pln za sanie (na sanie wchodzi 5/6os+za ognisko dopłata 70pln<---kulig to ok godzina jazdy to trasie lesie itp do wyboru dzień lub noc. Ognisko może być w lesie lub na działce gospodarza w lesie ograniczenie czasowe,na działce można palić ognicho aż się wszyscy :hyhy: "najedzą" <hahaha> (kiełby we własnym zakresie) Podsumowanie z chętnymi na ten moment jeśli się nie pomyliłem w obliczeniach to Kulig ok-->22.50pln zakładam że bierzemy ognisko i 2 pary sań * Cena domku za 2 doby w domku to ok 80pln * * Ceny liczyłem na 12osob bo na ten moment mamy tyle pewnych,nie liczyłem Aquariusa bo nie jest pewny.Ale oczywiście jest mile widziany,jak i inny chętni.jeśli będziemy mieli komplet do domków ceny spadną. Jeśli w czymś się pomyliłem przepraszam i proszę o poprawienie mnie,inne sugestie też są mile widziane. Ps. Co do paintball'a cena z strony organizatora,do wgladuhttp://paintball-roztocze.pl/ CENNIK – PAINTBALL Klienci indywidualni i małe grupy Pakiet podstawowy: wypożyczenie sprzętu (marker, maska, mundur moro) + 100 kulek - 35,00 zł za osobę; Każde następne 100 kulek – 15 zł. Przy organizacji imprez dla firm i dużych grup, ceny uzgadniane są indywidualnie. W skład kompletu wchodzi: Marker Tippman 98 RENTAIL, butla z CO2 (dodatkowe napełnianie gratis) maska Ochronna, ubranie moro. A teraz ZGŁASZAĆ SIĘ!!!
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Terminus byłeś tym roku w Zamościu czy zdjęcia wygooglowane??to są zdjęcia z tego roku. Powiem że jest że jest w miarę fajnie,zwłaszcza te odbudowane bastiony są świetne. Muszę przyznać że chętnie je obejrzę z bliska,a nie przez szybę auta...
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
W czerwcu byłem, krótko, ze dwie godzinki, taki spacer, jak widać na zdjęciach.
to nie chodzi o to zdecyduje czy nei- u mnie sytuacja jest za bradzo zmienna- jesli to sie odebedzie a ja bede mogl byc to przyjade- ale nei chce sie na nic wpisywac bo nie chce tez tego odwolywac. monitoruje temat i zobaczymy czy sie cos urodzi z tego czy nie
Ded fajnie jak byś się zjawił,ale rozumiem o co chodzi... Gero berdzo dobrze że piszesz bo się taki zastój nie fajny robi... zrobimy wiec listę 100% chętnych jeśli ktoś rezygnuje to proszę i usuniecie lub dopisanie się 1.Łukaszwariat+Ewelina 2.Logger 3.Dabadee 4.Gero 5.KELiON 6.Dominikks 7.Fifka2002 8.Terminus Te osoby pisały mi na pw lub w temacie że są nadal chętne 9.GrzesiekTNT & Smerfetka?? 10.?? może ktoś jeszcze czekam najlepiej jak by było 16osób,wtedy będą 2 pełne domki i wyjdzie najtaniej...po ok 70pln za dobę za parę dni zrobię chciał bym zacząć zbierać zaliczki po np 50pln od osoby.
przepraszam mój błąd coś pokręciłem to była cena za 2 doby od osoby+kiełby na ognisko,ale nie mogę edytować!!Ten brak edycji jest do du... Sprostowanie Domki w OŚRODKU WYPOCZYNKOWYM "NATURA" Domki bardzo ładne stylowe termin jest jeszcze wolny,dlatego "Natura" zastała naszym faworytem,ze względu na cenę i wolne miejsca.Zapraszam na wirtualny spacer w celu obejrzenia domków http://www.natura.go3.pl/ -->domki 8os-240pln za dobę<-- Lub pokoje 2os 100pln (np dla spóźnialskich) Cena Kuligu -100pln za sanie (na sanie wchodzi 5/6os+za ognisko dopłata 70pln<---kulig to ok godzina jazdy to trasie lesie itp do wyboru dzień lub noc. Ognisko może być w lesie lub na działce gospodarza w lesie ograniczenie czasowe,na działce można palić ognicho aż się wszyscy :hyhy: "najedzą" <hahaha> Z tego wychodzi że,jak byśmy mieli kompletny domek to cena za nocleg (8os) -60zł za 2 doby od osoby Cena kuligu -20 od sań zakładając ze do san wejdzie 5osob (nie wiem jak te sanie wyglądają i jak my będziemy wyglądać po Świętach) :hyhy: Ognisko 70zł 8.75pln od osoby zakładając że to będzie 8os (jeśli będzie chętnych na 2 domki to cena na pół) Koszt całego kuligu w takiej konfiguracji to 88.75zł Mam nadzieję że teraz wszystko jest jasne. Jeśli wkradł się jakiś błąd to przepraszam,ale jak mówiłem pierwszy raz organizuje taką imprezę PS.Do ceny nie wliczałem ceny szamy na ognisko,ewentualnie można doliczyć np. 5/10zł do ceny domków lub ogniska.(jeśli będą chętni,chyba że wolicie kupić sami prowiant)
1.Łukaszwariat+Ewelina 2.Logger 3.Dabadee 4.Gero 5.KELiON 6.Dominikks 7.Fifka2002 8.Terminus Te osoby pisały mi na pw lub w temacie że są nadal chętne 9.GrzesiekTNT & Smerfetka?? 10. Aquarius
Fajnie że się zdecydowaliście!! A teraz mniej przyjemna kwestia :-/ chciał bym was prosić o zaliczki. 50pln od osoby numer konta wyśle pw. na wpłaty które czekam do końca tygodnia. Jeśli ma ktoś znajomości to prosił bym o zamówienie śniegu.
Śnieg już zamówiony..wygooglowałem numer do Matki Natury i mówiła że będzie A kwestia zaliczek czy przyjemna czy nie to niestety konieczna jeżeli na poważnie traktujemy ten wyjazd. Bo MUSOWO już teraz rezerwować domki! więc trzeba mieć pewność że wszyscy się zjawią.