Spocik , zlocik , "branie w Aucie" i te sprawy w LISTOPADZIE Obrazek
Cicho wszędzie nudno wszędzie nawet ryków silników nie słychać Proponuje spocik w stolicy w tym samym miejscu co zwykle Data do ustalenia ja osobiście proponuje 15-16 listopada co do baru mlecznego możemy się dogadać jest pizza hut, KFC i inne
A może parking kryty FORT WOLA, bo już trochę zimno się robi na spoty "na otwartym powietrzu". Tam i tanio można zjeść i napić się też, wystarczy się przejść na górę
Wiwiórka Kochanie Orzeszki juz dla ciebie mam Pozatym co do miejsca Kampi można sie dogadać no jest zimno i nic na to nie poradzimy Możemy sie umówić w FORT WOLA Czyli dograjmy wszystko do końca Miejsce : FORT WOLA Knajpa : W FORCIE WOLA Data: ? jeżeli odpowiada 15 - 16 listopada oki jeżeli nie to mozemy sie dogadać Ja w kazdym razie w długi weckend za bardzo nie moge bo 8 litopada mnie nie ma ale jeżeli zajdzie taka potrzeba żeby być np. 10 listopada będe
zobaczymy może sushi może pizza może jeszce cos innego Obrazek Very Happy" zależy na co będe miał ochote danego dnia Obrazek Jakuza niezapomnij o małym coltmaniaku Obrazek Very Happy"
P.S Kto mnie przygarnie, bo Lancera to pewnie nie będę miała? W ramach wdzięczności obiecuję śpiewać skoczne, góralskie przyśpiewki Obrazek Very Happy"
wiewióra napisał(a):Sobota, sobota żeby w niedziele odespać Obrazek
P.S Kto mnie przygarnie, bo Lancera to pewnie nie będę miała? W ramach wdzięczności obiecuję śpiewać skoczne, góralskie przyśpiewki Obrazek Very Happy" może znowu sie do DEDa uśmiechniemy Obrazek Very Happy" Obrazek Partyman"