tak dziś zjechały się 4 colty, ale nie to jest najważniejsze, najważniejsze jest to że są ludzie którzy chcą się spotykać i to się docenia
no właśnie widziałem jak jechał jakiś VW,ale szkoda że nie byłeś Coltem mam nadzieję że w listopadzie będzie nas dużo więcej na spocie który zorganizuje dzięki za przybycie jeszcze raz i do zobaczenia w listopadzie bo gokarty i salon gier w łodzi już na nas czekają
no byłem w trakcie roboty i jadąc piłsudskiego wjechałem obcenić czy sie coś dzieje a pózniej w strone Widzewa jechaliście jak ogarne przegląd bo mi coś elektryka po tym lakierniku szwankuje i czaspozwoli to na bank bede pzdr to będzie chyba pierwszy c58a bowidziałemjednego CA0 i trzy cj
WITAM PANOWIE MAM PYTANKO CZY W TA NIEDZIELE 24 PAZDZIERNIKA BEDZIE SPOCIK NA TULIPANIE BO MAM WSUMIE WOLNY WEEKEND WIEC BYŁ BYM NA 1OOO% POZDRAWIAM
[ Dodano: 2010-10-22, 23:51 ] WITAM PANOWIE MAM PYTANKO CZY W TA NIEDZIELE 24 PAZDZIERNIKA BEDZIE SPOCIK NA TULIPANIE BO MAM WSUMIE WOLNY WEEKEND WIEC BYŁ BYM NA 1OOO% POZDRAWIAM.........
Głównym Majstrem w tym "zamieszaniu"jest komik ale podobno jakiś jeden się szykuje jeszcze w listopadzie później a co do tej niedzieli w zasadzie też bym się wybrał chętnie po szkole jakiś chociaż mini spot :p
Siwy jest założony nowy temat o spocie Listopadowym bo proszę cię o wpisanie co do 24 października to troszeczke za późno bo nie ogarnie się ludzi na niedziele już, ale jeżeli chcecie się spotkać to nic nie szkodzi wam na przeszkodzie i proszę wpisujcie się na Spot Listopadowy będzie na pewno sporo wieksza ekipa i lepsza zabawa
No ja bym był na stowe o 18 na realu na Jana Pawła a myślałem jakby więcej osób było to później w parę aut można na 20 podjechac na della bo tam też się będzie działo na bank
i co tu robić nikt sie nie zgłasza widzę
jade pany zobaczyc
Ostatni post z dnia 24.10.2010, temat przeniesiony przez GERO.