proszę was o jak największą frekwencje w niedziele zrobimy fajne fotki, pogadamy i zrobimy mały przejazd po mieście na koniec pozdrawiam i do zobaczenia
Kampi, prosiłbym cię o wysłanie tej masówki, ponieważ sam nie wiem jak to zrobić, a jednak im więcej osób będzie wiedzieć o tym to pewnie więcej dojedzie także będę bardzo wdzięczny:)
Czyli mam rozumiec ze jednak spot odbedzie sie w lodzi ??? Jezeli tak to na moja obecnosc nie ma co liczyc poniewaz bede na zakonczeniu sezonu tuningowego w Bełchatowie...
Też się zjawię, a co Przy okazji, na podstawie zdjęć z poprzedniego spotu, kąta padania słońca, ruchu ziemi, pory roku i tego jakie akurat miałem skarpetki obliczyłem gdzie dokładnie się spotkaliście i pokazałem to na mapce, tak żeby nawet ktoś spoza Łodzi spokojnie trafił.
dzięki wielkie za spotkanie miło było poznać nowe twarza których jeszcze nie widziałem szkoda że reszta nie dopisała, ale mam nadzieję że dopiszecie na spocie listopadowym co do spotu listopadowego jeszcze będę pisał informacje na forum więc proszę o śledzenie. pozdrawiam serdecznie