widzę data uległa zmianie więc może ogarnę colta do tej pory a do której planujecie być tam bo nie wiem czy mi dzień roboczy nie przypadnie i wtedy bym się spóżnił????
To ja już nie wiem co mam robić... Ale skoro większość będzie 17stego to ja też. Nie rozumiem tylko dlaczego tak mało osób z naszego województwa udziela się w tym temacie. Wysyłane są przecież maile... Trzeba znaleźć jakiś sposób na tych cichociemnych
panowie ja to wszystko pogodzę żeby nie było nie porozumień.
CO TYDZIEŃ W NIEDZIELĘ BĘDĄ ORGANIZOWANE SPOTY TYLKO DLA NAS ( LUDZI CO MAJĄ COLTY) W KAŻDĄ NIEDZIELĘ O GODZ 15 ( CZYLI KAŻDY SPOKOJNIE ZJE OBIADZIK) BĘDZIEMY SPOTYKAĆ SIĘ NA PARKINGU REAL ( TULIPAN ) W ŁODZI. PASUJE UKŁAD??
WIĘC JUTRO TEŻ RUSZAMY, KTO CHCE JUTRO MOŻE PRZYJECHAĆ, JA OSOBISCIE TEŻ MOŻE DAŁBYM RADE. TYLKO TERAZ MAM DO WAS PROŚBĘ: WPISUJCIE SIĘ NA LISTĘ KTO JUTRO BĘDZIE OK?? JUTRO O 15 REAL I TAK CO TYDZIEŃ..
komik88 napisał(a):CO TYDZIEŃ W NIEDZIELĘ BĘDĄ ORGANIZOWANE SPOTY TYLKO DLA NAS ( LUDZI CO MAJĄ COLTY) W KAŻDĄ NIEDZIELĘ O GODZ 15
komik88 nie chce Cie zniechęcać ale skoro łódź ma problemy spotkać sie raz w miesiącu to wątpię że ktoś będzie chciał sie spotykać co tydzień :-/
lepszym wyjściem było by zorganizowanie jednego spotu na miesiąc ale z jakimiś atrakcjami jakiś wypad do baru dyskoteki na kregle bilard do kina albo coś w tym stylu Żeby nie stać na parkingu bo nie każdemu sie to może podobać
na pewno macie tam w łodzi jakieś atrakcje to kombinuj
i powodzenia
może byś kiedyś do nas do stolicy wpadł zobaczył że można sie dobrze bawić na spocie
Ja na dzisiejszym spocie niestety nie mogę być z powodu wyjazdu Z tego co widzę ze kolejny ma być za tydz. czyli 17.10 a może by tak tego spota przenieść do Bełchatowa bo akurat będzie zakończenie sezonu tuningowego co o tym myślicie ???
witam wszystkich. wielkie dzieki za spotkanie jednak spocik wypalił i było 5 autek za tydzień mam nadzieję ze chociaz 8 będzie miło was bylo poznać do zobaczonka