jeden spot odbyl sie na parkingu manu i nikt nie mial najmniejszych problemow z trafieniem i nikt sie nie szukal. A blizej ulicy drewnowskiej na karskiego jest tylko jeden parking i za zwyczaj jest pusty bo daleko od sklepow
WITAM KOLEDZY MAM PYTANKO CZY BYŁA BY MOZLIWOSC ZMIANY DNIA SPOCIKU BO ZŁAPAŁA MNIE ANGINA I NIE MOGE SIE RUSZAC Z DOMU A BARDZO BYM CHCIAŁ SIE Z WAMI SPOTKAC CZY SPOCIK NIE MÓGŁ BY BYC WE WTOREK OBOJETENIE JAKIM MIEJSCU PROSZE ZROZUMCIE MNIE POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH.Z GÓRY DZIEKUJE.
dzięki Baju zapraszam jeszcze wszystkich, oczywiście można zabrać kogoś jako pasażera, lub pasażerkę do Niedzieli w takim razie. podaje mój nr kom gdyby ktoś w niedziele chciał jakieś info ( dojazd itp, lub inne sprawy) 662-072-752. pozdrawiam Tomek
WITAM WSZYSTKICH WIEC UMÓWCIE SIE W NIEDZELE POD TYM TULIPANEM MNIE NIESTETY NIE BEDZIE ALE MYSLE ZE TO NIE BEDZIE PIERSZY I OSTATNI SPOCIK W LODZI POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM ZA UTRUDNIENIA.
Ze mną też nie wiadomo jak będzie bo w sobotę mam dwie imprezy no i hmm... zobaczymy jak w niedzielę będe się czuł, khem. Kurde, namieszałem i jeszcze się okaże, że nie dam rady znowu, ehh...
kurde panowie jednak chyba przełożymy spot bo mi nie zarejestrowali dziś colta ;/ dopiero w przyszłym tygodniu będe miał rejestracje ;/ więc moze 17 październik?? co wy na to?? i tak widzę ze 2 osoby tylko mogą więc moze wszyscy damy rade 17??
no ja za tydzień nie przyjadę zobaczymy co bedzie w niedziele kto przyjedzie jak bedzie lipa to sam nie wiem czy przyjade na nastepny spot, a czemu bo tylu colt maniaków co jest zarejestrowanych z Łodzi na tym forum nie przekłada sie na spoty pzdr
hmmm nie można tak do tego podchodzić.. ja oczywiście mogę dojechać ( chodź duże ryzyko) ale panowie pytanie czy jest sens?? skoro juz 3 osoby się wykruszyły to sensem jest jechac na spot co będą 2 auta??