Mi pasuje każdy dzien tygodnia a godzinka najlepiej wieczorna ale znajde chwilke tylko zgadajmy sie dokładnie o której i gdzie i juz pale colta i jestem POZDRAWIAM
no co do tego parkingu to ja też nie dokońca się orientuje ;/ i nie wiem jak to będzie.. dla mnie lepiej by było na realu (tulipan) tam zazwyczaj większość spotów jest organizowanych. ale decyzja padła. więc teraz musi nam ktoś wytłumaczyć
Khem, od jakiej ulicy on jest to akurat wiem, ale przecież on jest w cholerę duży a jeszcze w niedziele o 15 znalezienie wolnego miejsca to będzie cud. Dlatego wydaje mi się, że przydałoby się precyzyjniejsze określenie miejsca, żeby nie doszło do sytuacji, że przyjedzie 10 osób, każda stanie gdzie indziej, poczeka z 15 minut i pojedzie. A głupio też łazić i pytać każdego przypadkowego właściciela Colta czy on też na zlot przyjechał
dobra panowie widzimy się na Manu i bez kombinowania.. jak bedzie miało miejsc to sie przeniesiemy wszyscy razem w inne miejsce.. panowie wpisywać się dalej na liste panie również mile widziane
Hehe, dobra, nie kombinuję już, Manu może być Ale mimo wszystko uważam, że dobrym pomysłem byłoby umówienie się w jakimś konkretnym miejscu, bo żeby się przenieść to i tak trzeba się najpierw znaleźć Taka mapka mi wyskoczyła w google więc może niech organizator zaznaczy na niej najlepsze miejsce do spotkania i wszystko będzie jasne
Panowie albo się obrazicie na mnie albo będzie wszystko w porządku ale zmieniamy miejsce spotu. powód jest taki że po 1 w niedziele jest bardzo mało miejsca na Manu, po 2 Manu jest strasznie wielka i cięzko tam w ogóle znaleźć miejsce,a 3 sprawa że nie będziemy się szukać. więc robimy spot na REALU NA UL.PIŁSUDSKIEGO PRZY STACJI PALIW JEST WIELKI PARKING i na pewno nie będzie zajęty, a my szybko i sprawnie się odnajdziemy i będzie fajnie przychylicie się do mojej wiadomości??