jestes tu dluzej ode mnie to wiesz jak wyslac masowke bo ja jeszcze nie bardzo wiem jak to zrobic a nie mam teraz zbyt duzo czasu zeby sie zaglebiac jak to zrobic
Słuchajcie z tego co widzę ustalenia co do spotu odbywają się w gronie 3 osób ale to nic ale może by pomyśleć o zmianie miejsca spotów z lodzi na jakieś inne miasta województwa nie każdy jest z lodzi masówkę oczywiście mogę wysłać do wszystkich z informacja o spocie jak i zachęcić do dyskusji na ten temat
z tego co widze juz sa cztery osoby. To juz cos. Co do zmiany miejsca lub miasta w przyszlosci to nie widze przeszkod, tyle ze teraz tylko chyba jedna osoba z poza łodzi sie zglosila wiec niewiem czy zainteresowanie bedzie wieksze. chociez przed wakacjami jakis wyjazdowy grill np. nad pilica?! czemu nie.
jestem za pomysłem krzysiek558, także jestem z Tomaszowa to może coś w naszych okolicach??? a odnośnie spotkania, to ja bardzo chętnie się z Wami spotkam, tyle dopiero za miesiąc (mam maturę wkrótce i muszę się na niej skupić ) czyli możecie na mnie liczyć, ale dopiero od polowy maja.