witam wszystkich i nadal zachecam do spotkania w łodzi. czy naprawde nikt nie znajdzie chwili wolnego czasu? zrobilo sie cieplo wiec wydaje mi sie ze godzina tez nie gra roli.
bardzo mnie cieszy ze chociaz jedna osoba jest zdecydowana.To jest nas juz dwoch. Nie jest zle. Termin obojetny.Najlepiej jak bedzie to jeszcze przed swietami.
Przed świętami ?? U ciężko będzie tu muszę przeprosić. Bo mam tylko poniedziałek wolny a tak non stop w pracy niestety. Taką mam pracę. Że muszę wiedzieć minimum z półtora tygodnia wcześniej.
A może po świętach ?? Pierwsza niedziela 11 kwietnia. I każdy zdąży się zastanowić i odpowiedzieć. Bo ja wcześniej nie dam rady.
nie byłem jeszcze na żadnym spocie colcików w Łodzi ale chętnie bym poznał posiadaczy tak zacnego samochodu. Mam pewna koncepcje organizowania spotów. Otóż zamiast ustalać konkretne daty spotkań czy nie lepiej ustalić ze spotykamy się np co dwa tygodnie w ustalonym miejscu (najlepiej aby nie było to miejsce zbyt tłoczne tzn. parking marketu itp) o ustalonej mniej więcej godzinie. Wiem jak to działa w praktyce w innych clubach i wychodzi to całkiem nieźle. Czasem jest więcej aut czasem mniej ale zawsze jest fajna atmosfera. Co wy na to?
Ok jestem za. Ale co dwa tygodnie nie dam rady. Co miesiąc jak najbardziej. A i z góry mówię że łodzi nie znam. Więc jak coś proszę o dokładne info gdzie i jak. A o mało tłocznym miejscu to co miałeś na myśli pisząc tak ??
limak188 napisał(a):A o mało tłocznym miejscu to co miałeś na myśli pisząc tak ??
gdzieś gdzie nie będzie zbyt dużego ruchu. tzn jakiś placyk. znacie może takie miejsca? wiecie zbliża się wiosna wielkimi krokami a wiec żeby była opcja zrobienia np grilla a na dzień spotkań to proponuje piątek. akurat koniec tygodnia, następnego dnia wolne.
No czy następnego dnia wolne to bym się kłócił. Bo ja czasem 7 dni w tygodniu pracuję. Ale mnie się podoba taka opcja. Tylko proszę jaśniej co to za miejsca ??
hmm fajnie wszystko pięknie ale wyjdzie na to że to spoty dla osób tylko z łodzi. A ja z Łodzi nie jestem. Więc może weźmiecie to pod uwagę że mam kawałek drogi. No chyba że chcecie robić spoty tylko z waszego miasta. To ok nie widzę przeszkód.
czwartki pod halą sportową to myślę ze dobra opcja. tak gdzieś koło 19-tej? kolego limak ja porostu staram się znaleźć rozwiązanie jak najbardziej uniwersalne. wiadomo nie każdemu to będzie pasować bo jak to mówią "jeszcze się taki nie urodził..." a to że w sobotę niektórzy pracują no to rozumiem bo ja czasami też muszę iść do pracy w weekend.
Widzę że tylko łodzianie mają coś do powiedzenia. A że ja jestem ze wsi to moje zdanie się nie liczy. Druga sprawa to mają być spoty coltmaniaków a nie łodziakaów. Ale jak chcecie.
żeby było fajnie i wszyscy mogli się spotkać to trzeba ustalić spotkanie o tej i o tej tego i tego dnia i tyle cykliczne dla tych co moga w czwartki a raz w miesiącu czy jakaś tam sobota czy niedziela żeby całe województwo mogło nas zaatakować
ja bede na pewno. Tylko trzesienie ziemi albo inny kataklizm moze mnie wykluczyc z tego spotkania. jeszcze tylko zostaje sprawa miejsca. Limak zebys nie myslal ze nie masz nic do powiedzenia to moze ty znasz miejsce w lodzi do ktorego trafisz bez problemu?