witam. niech mi ktos odpisze sms'em czy ten carrefour jest miedzy ulicami Bagatela i Traugutta. oto moj nr ****** (juz nie potrzebny na stronie wiec usowam). tylko prosze sms'em bo nie bede mial juz mozliwosci wejsc na neta Obrazek Sad" dzieki z gory. jak mi nikt nie napisze, to niestety sie nie pojawie, bo nie wiem gdzie to
aktualnie 2 x GTI -> biały i srebrny COLT "CA6A" czyli 2.0 V6 150KM CA0 1.6 16V GLXi 113KM '92 SWAP 2.0 V6 150KM' 96 CA0 1.6 16V GLXi 113KM '92 ze smaczkami z GTI Colt c58 1.8 16V GTI 136KM '91 Colt c52 1.5 8V GLXi 84KM '89
widze ze spot byl udany do tranzakcji jednak doszlo no i zaluje ze nie moglem zostac do konca ale mysle ze nastepnym razem sie spotkamy i moze w wiekszym gronie trzeba wiecej czasu dac na zorganizowanie bo jak widac nie kazdy zaglada tu systematycznie
Sorry za brak mojego przybycia, nie chce sie uspawiedliwaic ale ze służby wróciłem zmęczony a póxnije sie okazało ze musze jechac do rodzicówObrazek Hrm"
PS: czyj czerwony colt stał w nocy z czwartku na piatek na parkingu niedalego clubu HEAVEN?