Byłem w niedzielę na matarni. Poczyniłem dwie obserwacje. Pierwsza dotyczy tego, abyśmy na parkingu się wszyscy znaleźli. Dlatego proponuję, abyśmy wjeżdżając na parking podziemny w stronę IKEA jechali do samego końca i tam się spotkali (strefy parkowanie A-D). Na pewno będzie tam dużo miejsca dla nas. Drugie spostrzeżenie jest takie, że na Matarni znajdują się dwie restauracje (Sphinx i jakaś tam kuchnia azjatycka) oraz kawiarnia.
PS. Prosiłbym na przyszłość o nie off-topowanie w tym temacie. Z góry dziękuję
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Jeśli Tobie pasuje, to ja mogłabym Cie zgarnąć z Gdańska Głównego, z parkingu przy dworcu. Podam Ci nr.tel. na PW, bo dzisiaj cały dzień jestem w rozjazdach. Pzdr.
Zostało niecałe 10 godzin do spotu Mam nadzieję, że stawimy się jak najliczniej Chciałem posprzątać auto, ale jak widać pogoda nie dopisuje Może jeszcze coś się przejaśni. Na całe szczęście parking mamy podziemny więc nie zmokniemy Do zobaczyska
PS. Nie zapomnieć aparatów
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
No i co z tym spotem... Byłem czekałem na parkingu A-D na Matarni do 18:25 żadnego Colta nie było.... Tak jak było umówione... "proponuję, abyśmy wjeżdżając na parking podziemny w stronę IKEA jechali do samego końca i tam się spotkali (strefy parkowanie A-D)"... Czy to tylko ja sie zjawiłem, czy jest tam jakis inny parking.
Staliśmy na końcu parkingu, 4 auta przez 45min. Później poszliśmy napić się czegoś ciepłego, bo zimno. Szkoda, że nas nie widziałeś ale to dziwne bo tylko my staliśmy na długości całego pasu pod ścianą.
Benio-Benek, staliśmy na samym końcu: 2 Colty, Proton i Mazda. Aż dziwne, że nas nie zauważyłeś. Trzeba było dzwonić, numer chyba każdemu na PW wysłałem. Ogólnie auta w tym miejscu stały do jakiejś 20.20. W ogóle to dzięki za udanego spota. Fotki wstawię jutro