bedzie dobrze ;p chwilowo mam maly problemy z cjo przygotowania do modów robie maluje maske i ogarniam go na przegląd ;p tylko co cos zrobie to co innego sie posypie ;/
tak dojade na 100 % jest jeszcze duzo czasu dzis zerwałem linke od recznego najgorsze ze ta która podciaga sie reczny ;/ i musze zajechac gdzies na szrot i ogarnac taka sama ; / najgorsze ze zamówiłem sobie tylna belke pod zderzak bo moja przegniła te mocowania na podświetlenie rejestracji a przyszla jeszcze gorsza od mojej ale miala cale te uchwyty do mocowania lampek i z 2 zrobiłem 1 ;D
Kurde, ale się sfilmowałem Myślałem że dziś spot Za dużo tych zmian terminów Mam nadzieję że nikt się nie wykruszył i że dalej wszyscy chętni i zainteresowani
Chetnie przybede na Wasz spot, co robicie na takim spocie? Czy bedzie ktoś Coltem Cz3? Chciałbym porównac dzwiek, wyciszenie w srodku wzgledem swojego, oczywiscie jako pasażer
Co robimy hmm. Dzielimy się pomysłami, rozmawiamy, rozkminiamy i nacieszamy wzrok cudeńkami innych Idziemy coś zjeść/napić się kawy i prowadzimy konwersacje