heheh fajne zdjęcia Obrazek Very Happy" Olkowi tez się podobało heheh Kierunkowskaz zamówiony ze stanów. Będzie dobrze Obrazek
PS. Kampi - pierwsza wizytówka włożona za wycieraczkę czerwonego Colta ale nie wiem z którego roku. Raczej starszy model, ale nie pamiętam szczegółów. Czasem parkuje niedaleko mnie, więc jeszcze mam nadzieję go przyhaczyć. Właściciela niestety nie widziałem Obrazek
na poznański spot przyjechał na chwile mój kolega takim mercem 190 ale jak zobaczył same mitsu to powiedział "Dobra, ja spadam bo tu samo sushi a ja takim schabowym przyjechałem!" Laughing"
ten kolega z merca to nawet nie pamiętam jak się nazywał , ale okazał się leszczem i tyle.... ja do niego jak człowiek a on do mnie dupą, problemów nie robiłem a on nawet inicjatywy nie wykazał żeby coś zrobić z moim zderzakiem.... szkoda że nie mogłem do was wrócić, ale dowiedziałem się że mój kolega odszedł i już wszystko się skomplikowało.... I*I było fajnie i oby więcej takich spotów!!! p.s. Aga czekam na naklejki:)
ale co on by zrobił z twoim zderzakiem na miejscu ?? musiał byś poluzować śruby i wepchnąć go w tą rynienkę . chyba lakier nie był uszkodzony ?? robisz wielkie halo z pierdoły co miał jechać do marketu i kupić zestaw narzędzi i Tobie zderzak odkręcać ??
Ja składam kondolencje z powodu śmierci kolegi [*]
A co do reszty to juz sie powinniście dogadać prywatnie, nie na forum. Z tego co wiem to nie był jedyny "mały wypadek" tego wieczoru, ale nie ma takiego problemu którego nie da sie załatwić przy odrobinie dobrej woli z obydwu stron.