Rozmawiałam z Przemkiem (Muchacho) i w dniu 18 października u niego w lokalu jest impreza zamknięta (czyjeś urodziny i lokal jest zarezerwowany) i pozostaje nam termin 19 października, więc nie ma co glosować na 18 czy 19, w takim wypadku samo wyszło że 19.10.2008 jest spot na BEMOWIE.
Teraz niech jak najwiecej osob sobie rezerwuje czas na ten termin, najgorzej ze w poniedzialek do pracy masakra ale coz damy rade. Trzeba chyba zaczac robic wstepna liste kto ma byc: 1. Srobert22 (na pewno ale niewiem czy coltem ale staram sie) + pewnie tomek (ale lepiej jak sie on sam dopisze bo zalozyl sobie konto ) i jeszcze ewentualnie przyjdzie kolezanka ktora szuka dla siebie samochodu a ja jej polecam colta jak przyjdzie to bedziemy ja wszyscy namawiac
1. Srobert22 (na pewno ale niewiem czy coltem ale staram sie) + pewnie tomek (ale lepiej jak sie on sam dopisze bo zalozyl sobie konto ) i jeszcze ewentualnie przyjdzie kolezanka ktora szuka dla siebie samochodu a ja jej polecam colta jak przyjdzie to bedziemy ja wszyscy namawiac 2.DED (mnie nie trzeba na nic namawiac;))
1. Srobert22 (na pewno ale niewiem czy coltem ale staram sie) + pewnie tomek (ale lepiej jak sie on sam dopisze bo zalozyl sobie konto ) i jeszcze ewentualnie przyjdzie kolezanka ktora szuka dla siebie samochodu a ja jej polecam colta jak przyjdzie to bedziemy ja wszyscy namawiac 2.DED (mnie nie trzeba na nic namawiac;)) 3. i zasmażka...znaczy Wiewiórka Obrazek Very Happy"
SPOT JEST NA PARKINGU OBOK LOTNISKA BEMOWO W NIEDZIELĘ tj. 19 X 2008 r.
I jeszcze raz powtórzę, to co napisałem: spot odbędzie się: A) na parkingu przy LOTNISKU BEMOWO - od godz. 16.00 B) później przenosimy się do PUBU MUCHACHO - około godz. 18-tej (ul. Powstańców Śląskich 124)
ja wpadnę z kumplem, on pewnie hanką wpadnie, a może ze mną, powiedzcie tylko do której będziecie na bemowie , bo nie wiem czy coś będziecie organizować? bo mam niestety szkołę jutro do 16 chyba Pw Rządzi:)