ja sie na to pisze jak najbardziej jest jeszcze taka sprawa w którym miejscu tak dokładnie sie spotkamy bo godzina juz została ustalona....19 jesli dobrze zrozumialem
tak godzinka 19 spotykamy sie w centrum handlowym bonarka city center na parkingu proponuje na samej gorze otwarty jak nie bedzie padalo a w razie opadow spotkamy sie na dole ew jakos sie zdzwonimy:) w niedziele:)
axen15, a jak wjechac na ten górny parking w bonarce?? bo ja zawsze parkuje na dole zaraz przy wjezdzie wiec nie mam zielonego pojecia jak dostac sie na góre...wiec jak bys dał radde to napisz jak tam można wjechac oki??
misiek_colt_94 szczerze to nie pamietam bo trafilem tam przypadkiem szukajac miejsca parkingowego. ale nie wiem czy sie nie jedzie caly czas prosto do konca i i tam powinny byc znaki wiem ze sie takim slimaczkiem do gory wyjezdza . noo chyba zeby nie kabinowac spotkamy sie gdzies nadole:)
Jadąc od ronda Matecznego do Bonarki tą drogą (Kamieńskiego) mijamy pierwsze światła i drugie tuż za nimi, następnie trzecie i zmieniamy na skrajny prawy pas (ten dla autobusów już) i jedziemy tym pasem nie górą, jakby estakadą tylko w dół i nie wjeżdżamy na to rondko przed wejściem głównym do Bonarki, tylko chwilę wcześniej jest taki wyjazd do góry, taki łuk w prawo. Tutaj zaznaczyłem Wam na mapie:
Witam wszystkich. Bardzo sie ciesze że udałe nam się wczoraj spotkać co prawda w wąskim gronie bo tylko 3 miśki byly ale to zawsze coś. Mama nadzieje że naqsz następny spocik bedzie bardziej obfity w COLTY.
osoby które uczestniczyły w spocie to: woody, axen15, misiek_colt_94,
no wlasnie myslalem ze bedziesz . ja bylem jakos po 21 w domku woody tez jakos ok 21 a misiek_colt_94 zostal na zakupach:) hmm co do nast sporu myslalem zrobic w andrychowie:d czarnygron:D jakos z poczatkiem zimy:D co wy na to?? jakies lodowisko wtedy czy cos mozna by bylo rozkminic:D