W Koszwałach mnie nie będzie mimo, że mam 3 km Jutro na 6 do pracy Ale to nie temat o tym spocie Angela, weź siostrę z jej Coltem i na pewno sama nie będziesz Normalnie zaprosiłbym na piwko Ale później mógłby być problem z powrotem własnym autem
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Panowie. Troszkę spokojniej bo Angela się do nas zrazi. Tak się wszyscy "zajarali" tym, że jest u nas Coltmaniaczka. Nie pierwsza i miejmy nadzieję, że nie ostatnia A co do kawy, może ktoś zna jakąś kawiarnię, względnie cukiernię gdzie można usiąść i sobie spokojnie pogadać? No chyba, że wolimy jakąś knajpkę i jakiś ciepły obiadek (pizza, kebab itp.)?
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
A szkoda bo spota byśmy jeszcze dziś nakręcili u Ciebie Piciak
edytowano przez wiwi: łączenie postów Tomaszu, jak wiesz, ja jestem otwarty na wszystkie propozycje, dla mnie równie dobrze może być to nawet i MC czy KFC
edit by wiwi: Proszę na przyszłość stosować się do punktu 4.4 Regulaminu Forum 4.4 - Jeśli chcesz coś dopisać do swojego postu, użyj opcji edytuj - masz na to 48 godzin.
Co do siostry to zobaczymy. Heh, colciaki jeszcze autopilota nie mają w standardzie, więc po piwku kłopot byłby z powrotem Jeśli chodzi o miejsce to klimat i spoko cennik ma Kuźna na dolnej oruni.ale to kawałek jest z matarni albo mp.Stacja de Lux we wrzeszczu tylko tam kiepsko z parkingiem. Coś się wymyśli w każdym razie
Do 22 marca jeszcze miesiąc więc jest czas. A co do miejsc, przecież nie musimy się umówić na Matarni, ale np. w innym dogodnym miejscu lub nawet od razu przy jakiejś knajpce.
A poza Matarnią ma ktoś jakies miejsce na oku? A wracając do ilości ludzi odnośnie spotu jak da się ogłoszenie na FB to przyjdzie a raczej przyjedzie znacznie więcej niż nam się wydaje .. Już nie mogę się doczekać !!!:D
Czyli tak, mnie, Thoryne, Patrykowi, Yo i patryssii pasuje 15. Za to Angeli ta data nie pasuje. No chyba, że Angeli uda się pozmieniać plany jakiekolwiek tam ma... Mnie z resztą na dzień dzisiejszy każda data pasuje dopóki na moim drugim forum nie ogarniemy spotu marcowego
Hej, grafik zjazdów sprawdzony. 15 i 16 mam szkołę, ale kończę o 15.40, więc wszystko zależy, o której godzinie mielibyśmy się spotkać 15.03. Jeżeli o 18 np.to nie ma problemu
Czyli na tę porę spot odbędzie się 15 marca o tradycyjnej godzinie czyli 18.00, miejsce jeszcze do ustalenia (atrakcje też) Lista osób którym pasuje: tomek_ch86 Angela patryssiaa Thoryne Patryk Cj0 YoPiciowy
Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem ani nie wpisałem na listę wbrew woli