Czas zacząć już się zastanawiać nad kolejnym spotem. Myślę, że forma wieczornych sobotnich spotów jest całkiem niezła więc jako propozycje daty podam do wyboru 1, 8, 15, 22 i 29 marca. Mnie jak zawsze pasuje wstępnie każdy termin. A co do miejscówki jutro będę na podziemnym parkingu na Matarni więc zobaczę jak tam wygląda sytuacja z miejscem w sobotni wieczór.
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
O kurcze, nie wiedziałem że mamy płeć piękną w regionie Patryk zobaczymy jak pogoda dopisze Coś z datą się wykombinuje W przyszłym tyg stawiam auto spowrotem na alusie . Jakiś cwaniak przebił mi opony ;( A jakie pomysły na miejsce?
Co do Matarni śmiem się nie zgodzić. Byłem tam ostatnio w sobotę wieczór na spocie Mazdaspeed i miejsca co niemiara, przynajmniej na podziemnym koło Ikei w strefie parkowania od A do D. Mnie osobiście pasowałby najbardziej 22 marca. Będę po urlopie i do tego mam nadzieję, że z troszkę odświeżonym autem
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Ja mam zmiany tydzien na tydzien 6-14 i 14-22 w pracy, więc jeżeli mi przypasuje to na pewno się pojawię. Proszę kogoś kto to organizuje o napisanie mi wiadomości na priv jak już ogarnie się datę bo niezbyt mam czas żeby śledzić na forum!
Specjalnie nie będę mył felg, z dedykacją dla Patryka A co do daty wygląda na to, że 22 każdemu przypasuje. Co do miejsca fajnie by było najpierw się umówić na jakimś parkingu a później gdzieś wspólnie pojechać, np jakaś knajpka, może coś zjeść albo chociaż kawę wypić
Angela. Z tego co mi wiadomo to jesteś chyba jedyna tu w rejonie Miło że nas odwiedzisz na spocie A Ty Patryk nie chwal się że masz dziewczynę Auto i ręka się nie liczą ;] Teraz tak bardziej w temacie co proponujecie (odnośnie kawy) ? Stacja Shell czy Orlen ?:D Taki żarcik