To może sobota niech będzie godziny popołudniowe no i myślę że chyba Olimp 4 pięterko by pasowało bo przynajmniej na głowę nie kapie i nie wieje tak ostro ;d
ja tez jestem za ale godzina raczej nie za pozna bo jak mamy 100km w jedna strone to jeszcze trzeba wrocic wczesna pora i na drugi dzien do tyrki. Wiec proponuje godz. 14 na miejscu
Hejka. My wariaci zamojscy chcielismy sie pojawic na niedzielnym spociku, ale problem w tym ze, chcecie sie styknac o 16.My mamy kawaleczek, a pogoda nie dopisuje ostatnio, wiec proponujemy godz 14 z tego wzgledu ze, nie oplaca sie jechac na pol godz a do domu trzeba jakos spokojnie wrocic. Wiec wariaci proponuja godzine 14. Pozdrawiam;-)
No to git mamy kawalek a warunki drogowe nie sa sprzajace... mam nadzieje ze spocik nam sie uda jak wlacze kompa to poleci pw do wszystkich userow z regionu
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
ja mam 1,5 km i na 100% tez będę JESTEŚMY UMÓWIENI PANIE I PANOWIE LECIMY W NIEDZIELE!!!! pozdrawiam wszystkich i życze miłej podróży do Olimpu 4 pietro