Punkt "A" miejsce grilla - widać mały daszek drewniany. Punkt "B" - piaskowy parking wzdłuż drogi po lewej i po prawej. Z parkingu jakąkolwiek dróżką 50 m przez lasek i zaraz jest punkt "A".
Po wpisaniu w google - : "Strzeszynek poznań mapa" pokazuje się mapka. Miejsce to położone jest na "początku" jeziora od strony Poznania.
A tak zmieniając temat, właśnie otrzymałem 5szt. koszulek.. Chwilowo 5szt. bo na tyle pozwoliły mi fundusze [10zł koszulka + 5zł nadruk = 15zł/szt] Na najbliższym spotkaniu koszulka będzie do obejrzenia i chętni mogą się określić.
Ja też się piszę na koszulkę, ale nie w tej chwili, bo muszę świece wymienić Taki żarcik. Ale tak na serio to dopiero po 5 maja będę miał trochę luźniej gotówki i wtedy mogę kupić A co do spota, to grilla i węgiel mogę zabrać, bo mam trochę. Wspomniałem już wcześniej o wspólnym wyjeździe, ale nie było odzewu, więc pytam jeszcze raz czy ktoś chce razem wyruszyć z Poznania? Razem zawsze raźniej
Był: Colt CA1A (2010-2014) Jest: Galant EA5A SE (2014-...)
makak napisał(a):Piszę się na tą koszulkę. Wizer, a będzie na sobotę?
Powiem tak póki co jest 5szt. i zrobione dla osób, jak któryś z was się zdecyduje to zostanie zrobiona na kolejne spotkanie.. Ewentualnie Makakowi mogę do domu przywieść..