Wejścia są 3 . Ja dziś siedziałem 2h i wszystko widziałem wiec ciut wcześnie wg mnie (ale to moja subiektywna opinia). Można zapełnić czas jedzeniem ale w Plazie tez jedzenie dają .
Postprzez Aquarius » poniedziałek, 21 mar 2011, 20:59 Podsumowanie Targi: syf, kiła i mogiła a do tego malaria. To jedne z najgorzej wydanych 10 zł w moim życiu :-/ Tak właściwie były 3 fajne samochody a poza tym... Jak wyżej. Co do spotu: Frekwencja super, szczególnie jak na przyśpieszone obchody 5 lecia Coltmanii Nie było absolutnie nikogo nowego, utrzymuje się jedynie stała garstka której jeszcze zależy. Reszta... spuśćmy na to zasłonę milczenia Są też pozytywy; atmosfera fajna jak zawsze, na brak zajęć i dobrego humoru moim zdaniem nie mogliśmy narzekać. Pozostaje tylko poczekać na dowody w postaci zdjęć od BeWu
no spocik okej, bez większych rewelacji. Szkoda że teksty typu "postaram sie być na spocie" nie przenoszą sie do reala... Ludziska, więcej robimy niż mówimy Do zobaczenia na kolejnym i z tymi samymi ludźmi co ostanio dzieki chłopaki za zajo klimat i kupe śmiechu
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
nie bede nikogo przytaczał bo nie o to mi chodzi, chce w ten sposób zmobilizować tych którzy mają chociaz 50 km bliżej niż ja i nie marudze że paliwo za drogie :/
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
Pytam bo nikt poza starą gwardią spotowiczów nie wypowiadał się że będzie w Plazie... Dlatego milo by było jakby się używało konkretnych nicków podczas takich oskarżeń... Takie moje zdanie...
Trochę późno, ale czasem i tak bywa. Tym razem dymki będą mniej śmieszne, bo i okazja była bardziej doniosła. Pięciowaliśmy święciolecie Coltmanii!
No to zostały tylko zdjęcia z wnętrza. Niecierpliwych zapewniam, uczta Aquariusa została uwieczniona, podobnie jak sławne "Jestem otwarty na wszelkie propozycje" El Banano
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.