mnie znowu nie bedzie, jeszcze jestem przed wypłatą wiec odpada:( czemu mam ostatnio takiego pecha :-/ bo zapominam chyba o tym ze wszystkie siano idzie na projekt
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
hehehe.. Spoko loko Banano.. Next time na pewno nie odpuścisz..
Własnie, niech każdy napisze jak mu pasuje w tygodniu ten wypad ?? Tzn. o której może być... Ja od 14:30 mogę już być na miejscu od poniedziałku do piątku...
Panowie, to co w piątek o 14:30 pod Niku ?? Jeżeli jesteście ZA to widzimy się pod budynkiem.. Mirek możemy Ciebie prosić o telefon i umówienie się.. ??
Rezerwowałem od 15.00 do 16.00 i drugą godzinę od 16.00 do 17.00, ale pan z recepcji powiedział, że nie będzie problemu jeżeli zaczniemy np. ok. 15 minut wcześniej (bo mówiłem, że spotkanie mamy o 14.30).
Przy samym Niku jest parking ze szlabanem, nie wiem jak teraz, kiedyś było tam 2 zł za godzinę. Ale proponuję zaparkować naprzeciw, na mniejszym parkingu, jest bezpłatny dla klientów Niku, a przed godziną 15-tą nie powinno być problemów z wolnym miejscem.
Kto wygrał? Czyim teraz Coltem jeździ Matiz? Czy Lancer wszedł w posiadanie Mirka? Te i inne odpowiedzi poznasz... no właśnie, Wizer, prosimy o zdjęcia tabeli wyników
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.