No ja się nie wypowiadam, bo po godzinie się zmyłem. Frekwencja? 4 x CA0 do godziny 19.00. Potem 3 sztuki, bo ja pojechałem A potem? Nie mam pojęcia.
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Śmigam za potrzebą, więc różnie - mieszkam w zasadzie na granicy Poznania, najczęściej korzystam z Grunwaldzkiej. Po kraju raczej nie jeżdżę, nie mam po co (najbliższy zlot to jednak zmieni)
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Ten zielony jest genialny! Nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale widywałem go chyba kiedyś na plewiskach. Ja niestety nie dotarłem z takiego powodu, że byłem w pracy, poza tym moje auto to gówno i żałuję, że je kupiłem.