Idąc za prośbami użytkowników otwieram teraz już liste chętnych na spotkanie GRUDNIOWE. Proszę by każdy wpisał swoją ksywe przy dacie jaka mu pasuje. [piątek - sobota - niedziela] Miejsce spotkania zostanie również ustalone, chociaż w gre wchodzą praktycznie TYLKO dwa miejsca, Kinepolis oraz PLAZA - wszystko to ze względu na panującą pogode.
Ja z kolei nie wpiszę się pod żadną datą, jeśli się pojawię to będzie to pewnie spontan, bo w grudniu czeka mnie spora ilość nadgodzin, która mnie wykończy. (Już się z resztą zaczyna) Mam nadzieję, że tym razem się uda.
WOW.. Własnie napisałem do Kampiego by wysłał masówke do WLKP bo napisałem do Aquariusa ale zero odzewu, może mu łącza pozamarzały - albo chłopak ciężko pracuje i ma "chroniczny brak czasu"
Wybieram dzień 11.12.2010 - wydaje mi sie że to bedzie najodpowiedniejszy termin, niestety inny dzień nie wchodzi w gre z uwagi że to dzisiaj.. A raczej trudno bedzie się zmobilizować..
Tak wiec jeszcze raz.. Spotkanie regionu odbedzie się 11.12.2010 godzina 18:00 na ostatnim pietrze PLAZY.. Jakby ktoś dojechał później to proponuje zapisać sobie nr. telefonów do któreś z osób które tam bedą - taką liste można znaleźć pod tym adresem http://www.coltmania.pl/viewtopic.php?p=149120#149120
jaką rozrywke proponujecie na najbliższym spocie? moze tym razem zamiast bilarda pokulamy troche większymi kulkami? mam na myśli kręgle ktoś ma lepsze pomysły?
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
Prośba z innej beczki do Aquariusa (ale związana ze spotem) - napisz mi proszę pw albo maila, bo z uwagi na zbyt małą ilość postów i zbyt krótki czas obecności na forum sam jeszcze nie mogę tego robić - chodzi o zakupy, o których dziś rozmawialiśmy
Dzięki za spotkanie, szkoda że nie mogłem zostać dłużej, ale byłem już wcześniej umówiony - o spocie dowiedziałem się w ostatniej chwili.
Do następnego razu!
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.