kurde, Kleju.. jak bylem u Ciebie z delegacją grupy slaskiej kiedys na tamtym orlenie, to nie dbales tak o mnie.. ( ale w sumie dobrze ze nie chciales mnie zapiąc, ;D To moglo by brzmiec dziwnie ;p Olcia, zostalas zapięta przez kleja? i jeszcze na zdjeciach to widac ;DDDD
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Drogi regionie dolnośląski! Z przyczyn rodzinnych nie mam możliwości zorganizowania jak i uczestniczenia w październikowym spocie.Kto jest wtajemniczony,ten wie że nie mam zbyt kolorowo. Jeżeli chcecie,oczywiście możecie coś zorganizować,bo nie tylko ja jako moderator mam prawo do organizowania spotów Wolę o tym uprzedzić,żeby nie było marudzenia że moderatorka się obija,albo ma w poważaniu swój region.
Ponownie zapraszam na śląsk Juz jest tor gokartowy zorganizowany, jedynie rezerwacje potwierdzic musze, wiec zapraszam niezdecydowanych, 19stego października
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Potrzebuję doinwestować miśka, czy możecie wskazać na Dolnym Śl. a najlepiej we Wrocławiu: dobrego mechanika który zrobi dziurę w podłodze i dziurę w wydechu, oraz lakiernika/blacharza, który zajmie się rdzawymi nalotami na rantach, jakimś wgniotem czy innym uszkodzeniem lakieru?
Szukam fachowca już jakiś czas, ale oddać aut gdziekolwiek jest łatwo...
a takie pytanko i propozycja w sumie. moze byc zrobic spota jak bedzie nastepne WLTA na Rakietowej i wybrac sie tam jakas ekipa popatrzec jak jezdza ludki?
EDIT: dobra przeczytalem ze jest 11.01 czyli dzisiaj albo dopiero 15 luty. wiec jak cos mozna sie wybrac 15 lutego nastepnym razem?;)