wookie napisał(a):Sama frekwencja mnie zniechecila......żal.pl
wookie napisał(a):zresztą od kilku spotów się nie pojawiam bo nie widze w tym najmniejszego sensu

Haribo napisał(a):Co do samych spotkań to może by zagadać z jeszcze jakimś klubem? Przydałyby się jakieś dodatkowe znajomości.
Z tego co widziałem to ludzie z HTP często się spotykają.

misiekwwl napisał(a):a po co zaglądasz na forum skoro spotkanie sie na żywo nie ma sensu ?? ?
wookie napisał(a):misiekwwl, Tobie to chyba sie działy pomylily
wookie napisał(a):WLKP to nie Mazowsze,
wookie napisał(a):gdyby nie MM to frekwencja bylaby podobna.
wookie napisał(a):No na pewno nie po to,żeby czytać takie bzdury jak Ty piszesz!

makak napisał(a):Miałem wpaść ok.17:50, ale dowiadując się, że o 17:15 ludzie "zaczynają się wykruszać" i jechać do chaty, a pół godziny później, że na parkingu nikogo nie ma, jedynie trójka Coltmaniaków siedzi na żarciu, zrezygnowałem. Przykro mi...
Może spotkania w niedzielę między 13:00 a 16:00 będę odpowiedniejsze dla większości niż w sobotnie wieczory, gdzie ludzie wolą się wypindrować i myśleć o wyjściu na sobotnią imprezkę niż podjechaniu na spocik

wookie napisał(a):zresztą od kilku spotów się nie pojawiam bo nie widze w tym najmniejszego sensu !! !

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości