ja tez niestety w drodze do was padl mi hydrauliczny wyszpreglik zaczol plyn wyciekac i zadne biegi nie wchodzily i niestety laweta musiala mnie odebrac ; (
Również było miło Dobrze że w ogóle ktoś przyjechał i było więcej niż 2 auta ^^. Współczuje Ci Patryk. Rapart jak coś daj znać kiedy wyciągniesz tego bydlaka spod maski Ps. Fajnie brzmi ^^
A, brzmi tak tylko dolot Twój silnik sam w sobie lepiej brzmi Zresztą, jak wracałem jakiś Pug 206 się napatoczył na małe ganianie, więc trochę hałasu narobiłem przez miasto.
Hehe, Jasne U mnie to tylko sam stożek. Dolot seryjka i wydech też, więc co to za dźwięk Twój bardziej mi się podoba ^^ Oj tam ja codziennie tu w okolicy robię hałasu Czasem to ludzie z przejścia uciekają i odchodzą od ulicy jak mknę
Panowie, Panowie... Wybaczcie moją dość długą nieobecność. Szkoda też, że nikt mi nie dał znać o spocie... A wtrącam się tutaj po to aby zwrócić Wam uwagę, że troszkę OT pojawiło się w tym temacie, a on służy do udzielania troszkę innych informacji Polecam takie rozmowy przenieść do pom-i-zachpom/czateria-pomorska-t1757.html Pozdrawiam!!!
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Jaka akcja w jeden dzień w takim małym mieście jak Malbork widziałem 3 Colciki. Czarny CJ0 na malborskich rejestracjach był pod brico marsche to koło niego zaparkowałem ale nikogo nie było. Następnie widziałem srebrne CJ0 na światłach gdy szedłem z browarkiem zaś ten był na Sztumskich i jeden na GST był taki żółtawy CA0 to tylko przeleciał.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Wczoraj 1.03 około godziny 18.20 w Gdańsku wjeżdżał na Hallera od strony Węzła Kliniczna czarny CZ5. Było ciemno i nie widziałem kto jechał w środku. Rejestracji też nie zdążyłem zauważyć. Angela?
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Blisko miejsca, gdzie mieszkam na ul. Beethowena widuje czerwone CZ po liftcie (muszę się przyjrzeć ile ma drzwi), nieraz zaparkowane pod domem. Cały czas się zastanawiam czy nie podejść i karteczki za wycieraczką nie zostawić z zaproszeniem na coltmanie ;P