mani4c napisał(a):Jak zrobiłeś z 328i 250 koni? W serii ma może 193 KM i prawie 300 Nm momentu, ale mimo to, jest to straszny muł.
Kleju napisał(a):Coś kiepsko szukałeśhttp://www.brakes.pl/index.php/15-2004- ... 7548_47552

To auto zostało ściągnięte z Reichu, a jeździło w tamtejszych jakichś specsłużbach, czyli pewnościowo na ichnie zamówienie było strojone. A przesiadłem się na Japsa tylko dlatego, że chociaż raz w życiu chciałem mieć nówkę samochód i CZT było najtańszym samochodem nie napędzanym "silnikiem od kosiarki". I właśnie pierwsze, co mnie sponiewierało, to technologia budowy tego samochodu... W porównaniu do Beemy, to nawet nie ma porównaniamani4c napisał(a):Dziwne, że ktoś się podjął dłubania w 328i... Wszyscy omijają ten silnik szerokim łukiem.Szkoda, że przeskoczyłeś kilka klas w dół, bo Colt przy E36 jest wykończony po prostu żałośnie. Tak samo jest z zawieszeniem, komfortem podróżowania, poziomem natężenia hałasów (różnego pochodzenia) w środku.
Gdyby ktoś mi zaoferował wymianę mojego SE na dobrze utrzymane E36 2.5L zrobiłbym to bez wahania.

novy napisał(a):W mitsubishi powyżej 2005r ponoć nie ma już czegoś takiego jak majonez.
marceliszpak napisał(a):Powoli zbliża mi się wymiana oleju, aktualnie CZT zalany jest Castrolem EDGE SPORT 0W-40 Full Syntetic.
Prawdopodobnie przy nim zostanę.
Cieszy mnie to, że Mitsu nie wziął ani grama - poziom na bagnecie cały czas taki sam.
YoPiciowy napisał(a):novy, nie przesadzaj..
Jak by był płyn chłodniczy toć majonez by był pod korkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości