Czas odrobinę rozruszać nasze województwo Na początek klasyczny temat z pozdrowieniami, zdjęciami szpiegowskimi i wszystkimi Coltami, które widzieliśmy na ulicy.
Na początek - w czwartek, w zeszłym tygodniu widziałem przy "Szperku" w Gdyni bardzo ładne, czerwone CJ, z subtelnym pakietem. Niestety nie zauważyłem blach...
Ja bardzo chętnie ale może tak jakoś pod koniec stycznia bo dopiero colta nabyłem i chcę nad nim po pracować. Ja ogólnie z miasta z zamkiem jestem Malbork.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jakby co popytam innych czy chcą silnik ja mam wymieniony rozrząd w przyszłym miesiącu filtry olej i płyn chłodniczy i wszystko będzie git kupiłem swojego z nowym sprzęgłem i wymienionym płynem hamulcowym i wszystko odpowietrzone zawieszenie bez luzów stuków i puków także do roboty kosmetyka, i przerejestrowanie.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Tak, 4G92 - z kolektorem dolotowym, wydechowym, kompletną elektryką. Raczej bez przepustnicy i rur dolotu. Cena? Nie wiem, 300 zł? Thoryne, ktoś na forum ostatnio bardzo szybko wstawił 1.6 zamiast 1.3, więc raczej nie ma z tym problemów.
Do CJ? Masz odwrócony motor - spora rzeźba by była... Jakby co, zapraszam na przejażdżkę, silnik ciągle jeszcze w aucie, dzisiaj wyciągnąłem Borgiego na spacer i zrobiłem 30 km