Kiedys był dział o podobnym tutule, nie odnalazlem go, jesli jest jakis inny temat, do ktorego mozna podpaspowac wypatrzone colty w nagraniach to prosze o umieszczenie we własciwym miejscu.
Nic sie przed Wami nie ukryje, moje dwa Mitsu CA0 zreszta nadal widuje prawie cdziennie bo kupila go moja kolezanka z pracy, ma juz natluczone ponad 370 tys i zapitala jak glupi
Mława już na gg chyba nie bywasz Ogladalem wlasnie dzisiaj odcinek - czemu nie chwaliles się wcześniej ze byles w ZK ? Podobalo mi się jak heblowałeś Clio Julek omal nie zwrócił śniadanka na przednią szybe
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
fakt, rzadko bywam bo to pozeracz czasu a czym tu sie chwalic?? gdyby mi cos fajnego podstawili, to wtedy co innego a tak to jak zobaczylem te 4 szroty to mi witki opadly. Miesiac pozniej sam znalazłem samochod
No samym występem chociażby że aktywnego klubowicza będziemy mieli okazję zobaczyć na ekranie A wozy faktycznie - nie postarali się. Nie wiem też jaki budżet wtedy im dałeś ale wydaje mi się, że Mazda i Toyota z dużym zapasem mieściła się w widełkach
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-