Cześć, mam takie pytanko. Może użytkownicy Coltów z większym stażem wiedzą gdzie w Lublinie lub bliskich okolicach można dostać części używane do naszych pocisków?
Jakie części masz na myśli nowe czy używane?? I czego potrzebujesz?? Ja osobiście kupuje nowe i raz na jakiś czas robię wycieczki na okoliczne miejscówki z częściami używanymi...
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
A do jakiego modelu tych części potrzebujesz może bym cos z tego miał... Rame trzeba szukać auta są zadsze niż gulfy i inne passaty dlatego zadko trzymają części
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Ano potrzeba do tego mojego CJ0 1.3 16V. A może orientujecie się czy belka od 12V pasowałaby do mojego? Kolega na coltmanii ma tylko właśnie do 12V. No i na arreglo znalazłem takie cudo http://allegro.pl/show_item.php?item=36 ... 71e1e483bb