Operator automatu sztancującego bobst ogólniej na produkcji w dziele poligrafia. Jeśli pijecie herbatki z biedronki czy bierzecie jakieś leki to wiedzcie,że mogły przechodzić przez moje ręce
edit by wiwi: usunięto linki. Wątek ten nie jest przeznaczony do tego typu reklam. Oprócz tego jest to złamanie Regulaminu Forum punkt 3.4 - Wszelkie formy reklamy są zabronione. O wyjątkach decyduje administracja forum.
Zapraszamy !
WARNING: This car is equipped with a turbocharger. Due to possible breathing problems under heavy acceleration, all females are required to remove any tight fitting or constrictive clothing for safety.
Rodzinna firma reklamowo-usługowa jako grafik komputerowy, drukarz, aplikator i monter reklam. Jak pracuje się na siebie to człowiek podejmuje się wszystkiego
edytowano przez GERO: Regulamin pkt. 4.5 - Z opcji "cytuj" korzystaj rozważnie. Skracaj jego treść do tej, do której masz zamiar się odnieść. Nie cytuj całego postu, jeśli odpowiadasz bezpośrednio pod nim.
Prawda gorzka jak chwila słońca tu krótka W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka
Magazynier popierdzielam różnymi wózkami widłowymi po magazynach wysokiego składu i tworze dostawy w firmie pod P-ń produkującej artykuły do sprzątania
Niby się uczę jeszcze, ale mam powiedzmy stałą pracę. Stałą, bo dwa razy w roku, ale pewne 2 razy I zawsze jest kilka stówek więcej w kieszeni. Kierowca w Polska Presse
Jestem operatorem wózków wysokiego składowania oraz szybkiego transportu w Centrum Dystrybucyjnym Lidl Polska Niestety nie wiem pod jaką branżę to podpiąć...
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009