kurt napisał: ja bede, tylko jeszcze nie wiem czym... ewentualnie asterke pod skrzydla przyjmiecie??
Tym razem spot to i tak jeden wielki mix aut, więc obojętne czym przyjedziesz. Jest to spotkanie ludzi, a nie aut , choć lepiej przybyć COLTEM
Misiekwwl i DED nie musicie specjalnie jechać na Jubilerską skoro bliżej macie do Okuniewa! Tak na prawdę z Jubilerskiej mieliśmy zebrać tych którzy nie wiedzą jak dojechać do Okuniewa...
ja się dostosuje tylko musisz mi podac jakies miejsce gdzie sie spotkamy konkretnie... a no by wszystko bylo jasne Wolomina to ja zbyt dobrze nie znam;)
1. Kampi i Agusiazabcia 2. Dżola (+Pablo - jeszcze nie wie jak z pracą) 3. Wiewióra - co chyba oczywiste jest i Trawor76(dołączy w sobotę wieczorem) 4. misiekwwl (w Okuniewie) 5. DED 6. Srobert22
Tylko ja niestety nie bede coltem tez bo mam go rozebranego jestem w trakcie remontu i jutro dopiero przyjdą mi częsci ale na spot na pewno przyjade
DED napisał: ja się dostosuje tylko musisz mi podac jakies miejsce gdzie sie spotkamy konkretnie... a no by wszystko bylo jasne Wolomina to ja zbyt dobrze nie znam;) a wiesz gdzie jest Stolarka
Dobra. To ja juz miejsce znalazłam odpowiednie, idealne. Nawet bedziecie mogli bączki pokręcic jak ktoś będzie miał chęć Zaszła mała (niezauważalna w zasadzie ) zmiana w lokalizacji. Ognisko zrobimy nie w Okuniewie, tylko w Woli Grzybowskiej koło Sulejówka. Ci co z okolicy to wiedzą, że to zaraz obok. Umawiajcie się pod Realem, a później w Sulejówku przy Tesco. Przyjedziemy po Was i pojedziemy grupą na miejsce. Misiekwwl mój numer 603221117 zadzwoń do mnie, to pomożesz troszku przy znoszeniu chrustu, jesli będziesz mógł. Miejsce jest naprawdę fajne, nikt się nie doczepi i będziemy mieli miejsce na robienie zbiorowych fotek, no i wyżej wspomnianych bączków. KTO Z MANIAKÓW KTÓRZY BEDĄ POD REALEM NA JUBILERSKIEJ WIE JAK DOJECHAC DO SULEJÓWKA???????? Kampi wstawi mapkę jakby co, żebyście się nie pogubili.
Acha! I czy ktoś umie czarować, żeby pogoda ładna była?
odmówiłem modlitwy, zatańczyłem wokół ogniska , zrobiłem wywar z ropuch, kłów nietoperza i skór żmij, powinno być dobrze- pogoda ładna.. mam tylko nadzieje że nie pomieszałem składników
misekwwl - wiem gdzie jest basen, szpital no i oczywiście wydział komunikacji w Wołominie