ja jestem za i można fajnie to zorganizować ,jednakże z Krecikiem na żaden zlot i spot już nie pojadę (nie toleruję szczeniackich popisów, jazdy po pijaku i rękoczynów po ostatnim zlocie MM) poza tym jestem jak najbardziej za... ps. Galancik jak najbardziej mile widziany
POSIADAM TANIE UŻYWANE CZĘŚCI DO COLTA ROCZNIKI 88-02r. Taniej i pewniej niż allegro niż na allegro!
No tak szykuje sie spocik jak talalaalaalallaal...... na dodatek w Sulejowku a ja siedze w Londynie .... ;-( no ale moze ja zorganizuje spocik ale ??????? W Bydgoszczy heheehe... jak cos to dam znac bylo by to miedzy 7 pazdziernika a 18 .... bo bede w polsce w tamtych stronach ..... Do uslyszenia moi Maniacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
też bym sie pisał zeby jechać na spot w sulejówku mam niedaleko ale do 12 niewyrobie sie z remontem mojego colta ale jezeli moge przyjechac innym autem to z mila checia sie pojawie a gdzie dokladnie chcecie sie spotkac
Kochani! Myślę że tym razem zrobimy spocik na polance w okolicach Okuniewa k/Sulejówka To jeszcze oczywiście zależy od pogody Wstępnie ustalmy datę na 13 września (sobota) Buziaki
sroberciku nie liczy się tylko autko, ale obecność
moje małe fruu ma u koleżanki urodziny wobec tego czekam na info o spociku - dokładnie kiedy i o której będzie. Jeśli tylko się da to wskoczę z moją ukochaną Panią... fruu choćby na chwilkę...
wiewióra napisał: Kochani! Myślę że tym razem zrobimy spocik na polance w okolicach Okuniewa k/Sulejówka To jeszcze oczywiście zależy od pogody Wstępnie ustalmy datę na 13 września (sobota)
Misiaki! Niestety okazało się, że naczelny destruktor Coltmanii (lepiej znany jako Trawor76) będzie w tą sobotę poza granicami nie tylko Sulejówka ale i naszego pięknego kraju, więc musimy przełożyć spocik na następną sobotę. Jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko. Co się odwlecze to nie uciecze, a Trawor by płakał jakbyśmy spotowali bez niego