Trochę mnie nie było i myślałem że będę miał więcej do czytania w Śląskim offtopicu a tu bez jednej strony jestem na bieżąco. Coś umiera ten nasz rejon, albo się wszystkim komputery popsuły, albo popsuła się jakoś atmosfera. O spocie też tak napisane z d..., coś na zasadzie "wpadnij jak chcesz, może będzie fajnie". A gdzie ta reklama spotów która była zawsze i już pare dni przed terminem wszyscy czekali "na ciśnieniu" żeby wreszcie się spotkać i pyknąć sobie wspólne foto ALIENOWYM aparatem? Nie chcę krakać, ale wyraźnie widzę że coś tu umarło. Może odpowiedzi na mojego posta coś mi wyjaśnią Pozdrawiam
Poczytałem właśnie temat z kosza i już rozumiem skąd te zmiany oraz jakie. I w sumie nie dziwi mnie ta decyzja, po paru wypowiedziach ręce mi opadły...
mini spot sie udał, nie bede zakladal nowego tematu bo jest to zbędne, teraz skupmy się prosze na zlocie który bedzie 19stego tego miesiąca w Sosnowcu, bedzie to traktowane jako miedzy regionalka, a w temacie zbieram zapisy aby zrobic rezerwacje na naszą Sobote, i licze na dużą obecnosc.. wiecej szczegółów w tym temacie..
apropo spotu dzisiejszego, prosze o zdjecia <3 i dzieki za przybycie, a Tobie Snajper i Grzecho, abyscie szczesliwie dotarli : )
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Spoko było Nie wiem tylko dlaczego wszyscy tak spi*******ście szybko, a ja sobie spokojnie nawi nastawiłem, bo w sumie nie wiedziałem gdzie jestem A ten srebrny (tfu!) golf ruszył zaraz za wami xD
Wiwi, dla CIebie.. Od Lewej , Czarne Cj - Gerwazy Czerwone Ca - Snajper Srebrna Carisma - Major Ca Kameleon, czyli czarna maska - Grzecho Granatowe Cj Alien_exe i Ostatni Szary przechodzący w niebieski, to Eddie
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993