Niniejszym proszę o tytuł fajtłapy miesiąca. Przyjechałam na spot dzisiaj... zastałam w umówionym miejscu chłopaków z klubu (cinque/sei)cento ;D
Na szczęście złapałam dwójkę uprzejmych kolegów z niebieskiego CA0, którzy mnie uświadomili, że spot był.... wczoraj Długo mogłabym szukać Coltmaniaków na bemowie
krotka napisał: Niniejszym proszę o tytuł fajtłapy miesiąca. Przyjechałam na spot dzisiaj... zastałam w umówionym miejscu chłopaków z klubu (cinque/sei)cento ;D
Na szczęście złapałam dwójkę uprzejmych kolegów z niebieskiego CA0, którzy mnie uświadomili, że spot był.... wczoraj Długo mogłabym szukać Coltmaniaków na bemowie
No ładnie ładnie taki Spocik Cię ominął!!! Żałuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziękowania dla Wszystkich ,a zwłaszcza Organizatorów Było fajnie i na następny spot polecam byśmy mogli usiąść wszyscy znaleźć taki obiekt ...może ktoś kojarzy na Chomiczówce..kiedyś tam robiliśmy zakończenie klas:-) jest w lesie ,można ognisko palić(jest wydzielone miejsce) i stół ,ławka,jak pamiętam daszek chyba też, może to ciekawy pomysła na następny spot? Dojazd jest chyba dla aut,ale nie pamiętam dokładnie ,kawał czasu temu tam byłem,jesli ktoś wie coś na temat tego obiektu piszcie... Pozdrawiamy z Wiewiórą i piszcie co myślicie o tym